Τα Καλύτερα Παιχνίδια του 2020 – Ψηφοφορία Αναγνωστών

Φωνή λαού…

Αχ 2020, είχες ξεκινήσει με τόσο καλές προοπτικές. Κάθε έτος με κυκλοφορία νέων κονσόλων έχει πάντα τζέρτζελο, σασπένς και εκπλήξεις. Λέγαμε θα δούμε μια τρομερή παρουσίαση στην Ε3, συναρπαστικές νέες ιδέες, εντυπωσιακό πανηγύρι στο launch και γενικότερα ένα γλυκό hype πεντάχρονων να μαλώνουν στο internet και εμείς να απολαμβάνουμε το σκηνικό με pop corn. Ακόμα και η Nintendo ήταν τώρα που είχε

πάρει μπρος και θα σταματούσε την ανακύκλωση και θα έβγαζε νέα παιχνίδια για να μπορεί να σταθεί απέναντι στις νέες κονσόλες. Και από το πουθενά, έσκασε ο COVID-19 και όλα πήγαν κατά διαόλου.

Παιχνίδια καθυστέρησαν, πανηγύρια αναβλήθηκαν, παραγωγές ακυρώθηκαν, ελλείψεις παντού και διάφορες άλλες άσχημες στιγμές σημάδεψαν το gaming για το 2020. Και αυτά ήταν τα απλά, γιατί αν βάλουμε τα πραγματικά προβλήματα αυτής της χρονιάς σε απώλειες σε ανθρώπους και ζημιά σε ανθρώπινη ψυχολογία και οικονομία, το άρθρο μας θα παραγίνει σκοτεινό για αυτές τις όμορφες μέρες.

Παρ’ όλη όμως τη μαυρίλα του φετινού έτους, θα ήταν μεγάλο λάθος μας αν δεν αναγνωρίσουμε πως φέτος παίξαμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ναι, σίγουρα η καραντίνα βοήθησε (και βοηθάει) πολύ σε αυτό, αλλά αν δεν υπήρχε υλικό για να ασχοληθούμε, τα πράγματα πιθανόν να ήταν πιο ζοφερά για την καθημερινότητά μας.

Μπορεί η νέα δεκαετία να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά τουλάχιστον από παιχνίδια είδαμε πάρα πολύ και καλό υλικό και φέτος, και για αυτό είπαμε να επιστρέψουμε και εμείς για άλλη μια χρονιά με το καθιερωμένο μεγάλο poll του GameOver, και σας να ζητήσουμε να μας πείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια για το έτος που πέρασε. Θα δείτε πως φέτος αλλάξαμε στήσιμο στο poll μετά από πολλά χρόνια, σε μια προσπάθεια φρεσκαρίσματος της προσπάθειας αλλά και σεβασμού στις προτάσεις σας από το προηγούμενο έτος!

Και φυσικά, GameOver poll δίχως δωράκια δεν γίνεται. Έτσι, πέρα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού που ήδη τρέχει στη σελίδα μας, σας ετοιμάσαμε και άλλα δωράκια για το Poll. Ένας από τους αναγνώστες του GameOver που θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία, θα κερδίσει ένα πακέτο πέντε (5) παιχνιδιών (τυχαία επιλογή) για το PlayStation 4 από τη βιβλιοθήκη του GameOver. Το μόνο που χρειάζεται για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι, αφού ολοκληρώσετε το Poll, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην τελευταία σελίδα του.

Η ψηφοφορία ξεκινά τη Δευτερα 28 Δεκεμβρίου 2020 και θα λήξει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 στις 23:59. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών μας, καθώς και ο νικητής του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν ζωντανά, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στο Webcast που θα μεταδοθεί εκείνη την ημέρα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΕΔΩ

The post Τα Καλύτερα Παιχνίδια του 2020 – Ψηφοφορία Αναγνωστών appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα