Τέλη Αυγούστου η διάθεση του The Bard's Tale IV Director's Cut

Για κονσόλες και PC.

Η InXile Entertainment ανακοινώσε ότι η Director's Cut έκδοση του RPG The Bard's Tale IV θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στα τέλη του επόμενου μήνα.

Η Director’s Cut έκδοση του Bard's Tale IV είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και υπόσχεται

να προσφέρει ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο στο παιχνίδι, ακόμα περισσότερες επιλογές στον τομέα της δημιουργίας χαρακτήρων, πρόσθετες ρυθμίσεις στο επίπεδο δυσκολίας, πολλές ενημερώσεις/ βελτιώσεις στον πυρήνα του, καθώς και όλα τα πακέτα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για τον τίτλο. Να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση θα σηματοδοτήσει την εμφάνιση του παιχνιδιού στις κονσόλες για πρώτη φορά.

Το The Bard's Tale IV Director's Cut θα κυκλοφορήσει αρχικά στα ψηφιακά καταστήματα των Xbox One -θα διατεθεί ως μέρος του Xbox Games Pass τόσο για Xbox One όσο και για PC- και PlayStation 4 στις 27 Αυγούστου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα –στις 6 Σεπτεμβρίου- θα γίνει διαθέσιμο και σε retail για τα Xbox One και PlayStation 4.

Όσοι έχουν στην κατοχή τους το The Bard's Tale IV για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα λάβουν το περιεχόμενο της έκδοσης Director's Cut ως δωρεάν ενημέρωση.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα