Τέλος στην υποστήριξη με νέο υλικό για το Ghost Recon Breakpoint

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Ghost Recon Breakpoint δεν θα λάβει περαιτέρω ενημερώσεις με νέο περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτησή της στο Twitter, η Ubisoft ευχαρίστησε τους παίκτες για «όλη την αγάπη και την υποστήριξη» που έδωσαν στον τίτλο από τη στιγμή της κυκλοφορίας του το 2019 και αναφέρει ότι το δωρεάν update που θα

φέρει το Operation Motherland mode, θα είναι το τελευταίο update με περιεχόμενο που θα έρθει στον τίτλο.

“Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο χρόνων κυκλοφορήσαμε περισσότερα από έντεκα update και υποστηρίξαμε αρκετές μοναδικές πρωτοβουλίες. Από το Ghost Experience, την επιστροφή των AI Teammates, τις Special Operations με τον Sam Fisher, τη συνεργασία με τους Οperators του Rainbow Six στο Operation Amber Sky και τέλος το “Plant a Tree project”, προσπαθήσαμε σκληρά να προσθέσουμε επιπλέον περιεχόμενο στο Ghost Recon Breakpoint.

Οι τελευταίοι τέσσερις μήνες σηματοδότησαν την κυκλοφορία του τελευταίου μας περιεχομένου: του ολοκαίνουργιου Operation Motherland mode”.

Τέλος, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι οι servers θα συνεχίσουν να λειτουργούν τόσο για το Ghost Recon Wildlands όσο και για το Ghost Recon Breakpoint, και ότι το feedback από τους παίκτες ήταν “πολύ σημαντικό” και “θα βοηθήσει στη διαμόρφωση του μέλλοντος του franchise”.

Hey Ghosts, we have an important message we would like to share with you all pic.twitter.com/kYeyVWVtgi

Ghost Recon (@GhostRecon) April 5, 2022

The post Τέλος στην υποστήριξη με νέο υλικό για το Ghost Recon Breakpoint appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα