Τι επιφυλάσσει η Ubisoft για το μέλλον του Far Cry 6;

Το Far Cry 6 μπορεί να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ubisoft να κάνει γνωστό το τι έχει προγραμματίσει να φέρει στον τίτλο μετά την κυκλοφορία του, με ένα μείγμα από δωρεάν και επί πληρωμή περιεχομένου να κυκλοφορεί μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

Αρχικά να πούμε ότι θα υπάρξουν προσθήκες μια σειράς από δωρεάν Crossover Missions, τα οποία θα κυκλοφορήσουν όλα μέσα στο 2022. Το πρώτο από αυτά θέλει τον αγαπημένο ηθοποιό Danny Trejo να έρχεται στο παιχνίδι ως

ένας NPC χαρακτήρας, ενώ το δεύτερο crossover βλέπει τα πράγματα να πηγαίνουν λίγο προς… Rambo καταστάσεις. Το τελευταίο crossover θα αποτελεί ένα ένα Stranger Things crossover με την ονομασία “The Vanishing”. Λογικά, όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία διάθεσης του καθένα, θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό του.

Συνεχίζοντας στο δωρεάν περιεχόμενο, θα έχουμε τα Weekly Insurgencies που θα προσφέρουν στους παίκτες περισσότερες δραστηριότητες κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας από την εβδομάδα κυκλοφορίας του Far Cry 6. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν έξι Special Operations, που λαμβάνουν χώρα σε μοναδικές νέες περιοχές του κόσμου και θα προσθέτουν νέους gameplay μηχανισμούς στο παιχνίδι. Δύο από αυτά θα είναι διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία του τίτλου, με τα υπόλοιπα τέσσερα Operations να έρχονται αργότερα.

Όσον αφορά στο επί πληρωμή DLC, θα υπάρξουν τρία επεισόδια που θα γίνουν διαθέσιμα μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Μαρτίου 2022 με το καθένα να εστιάζει στους χαρισματικούς villains των τριών προηγούμενων τίτλων της σειράς – Vaas (Far Cry 3), Pagan Min (Far Cry 4) και Joseph (Far Cry 5). Τέλος, θα έχουμε το Far Cry 3 Blood Dragon, μια επανέκδοση του κλασικού spin-off. Να σημειώσουμε ότι όλο το Premium υλικό θα αποτελεί μέρος του Far Cry 6 Season Pass.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό roadmap του Far Cry 6 παρακάτω, καθώς και ένα post-launch DLC trailer.

Το Far Cry 6 θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 7 Οκτωβρίου 2021.

The post Τι επιφυλάσσει η Ubisoft για το μέλλον του Far Cry 6; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα