Τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον η EA

Need for Speed, Plants vs Zombies, Star Wars.

Η ΕΑ, μέσα από την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της, αποκάλυψε ότι δύο από τα βασικά IP που έχει στο χαρτοφυλάκιό της θα αποκτήσουν νέους τίτλους. Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν νέοι τίτλοι στις σειρές Need for Speed

και Plants vs Zombies. Στο πρώτο θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου για τη σειρά μετά το μέτριο Need for Speed: Payback, ενώ το δεύτερο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι το Plants vs Zombies: Garden Warfare 3, για το οποίο είχε δώσει hints η Jade Raymond τον περασμένο Ιούνιο όσο άνηκε ακόμα στην ΕΑ Motive. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εταιρεία, για φέτος, έχει ακόμα ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα της το Star Wars: Jedi Fallen Order, του οποίου η ανάπτυξη προχώρα κανονικά, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα που το θέλει να κυκλοφορεί μέσα στο φθινόπωρο του 2019.

Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία εξέφρασε την απογοήτευση της για την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, άλλα έχει υψηλές προσδοκίες για το Anthem, ενώ έχει σε παρακολούθηση την πορεία που θα σημειώσει ο Battle Royale τίτλος της Respawn, το Apex Legends, στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα