Το Netflix ανέλαβε παραγωγές στο σύμπαν του Gears of War

Το Netflix ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια σειρά από projects βασισμένα στο σύμπαν του Gears of War, συμπεριλαμβανομένης μιας live action ταινίας αλλά και μιας animated σειράς για ενήλικο κοινό.

Gears of War was released 16 years ago today and to mark the occasion, Netflix

has partnered with The Coalition to adapt the @GearsofWar video game saga into a live action feature film, followed by an adult animated series — with the potential for more stories to follow! pic.twitter.com/3zInFSnUu4

Netflix (@netflix) November 7, 2022

Η ανακοίνωση του Netflix  αναφέρει πως  ο streaming κολοσσός θα συνεργαστεί με την The Coalition για τη μεταφορά του franchise σε ταινίες και σειρές. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα , ο ηθοποιός Dave Bautista, ο οποίος εμφανίστηκε στο Gears 5, είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υποδυθεί τον πρωταγωνιστή της σειράς Marcus Fenix ​​σε μια κινηματογραφική ή τηλεοπτική μεταφορά.

Η ανάπτυξη μιας ταινίας Gear of War είχε αρχίσει να δρομολογείτε από το 2007, όταν η New Line Cinema αγόρασε τα δικαιώματα για μια μεταφορά του παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, η αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του για το 2009 δεν έγινε ποτέ, με το έργο να μένει στο στάδιο της ανάπτυξης από τότε.

The post Το Netflix ανέλαβε παραγωγές στο σύμπαν του Gears of War appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα