Το The Tomorrow Children επανακυκλοφορεί για τις πλατφόρμες PlayStation

Το ιαπωνικό studio ανάπτυξης Q-Games, ανακοίνωσε ότι αργότερα μέσα στη χρονιά έχει προγραμματίσει να επανακυκλοφορήσει το The Tomorrow Children, υπό τη μορφή της Phoenix Edition, για PlayStation 4 και PlayStation 5, με μια σειρά βελτιώσεων ως ένας premium τίτλος με peer-to-peer multiplayer και χωρίς

microtransactions. Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο η Q-Games κατάφερε να πάρει πίσω το IP από τη Sony.

Το The Tomorrow Children: Phoenix Edition διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό μέλλον μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα για να ενώσει τα μυαλά όλης της ανθρωπότητας. Η επιστροφή του πολιτισμού βρίσκεται πλέον στα χέρια των Projection Clones, νέων μορφών ζωής, ικανών να μπουν βαθιά στο Void αναζητώντας τυχόν επιζήσαντες ανθρώπους. Μόνο μέσω της αποφασιστικότητας και της συνεργασίας τους μπορεί να αποκατασταθεί η ανθρωπότητα.

Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν πάνω από 40 αινιγματικά νησιά για να εξορύξουν πόρους, να ανακαλύψουν θησαυρούς και να ξεκινήσουν την ανοικοδόμηση όσων χάθηκαν, όλα αυτά ενώ συνεργάζονται με άλλους Projection Clones online. Η επερχόμενη κυκλοφορία του The Tomorrow Children: Phoenix Edition φέρνει επίσης μαζί της μια σειρά από νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν πολλά νέα νησιά προς ανακάλυψη, ένα in-depth tutorial, αντικείμενα που δεν έχουμε ξαναδεί και νέους τρόπους παιξίματος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer του The Tomorrow Children: Phoenix Edition.

The post Το The Tomorrow Children επανακυκλοφορεί για τις πλατφόρμες PlayStation appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα