Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου για το Game Pass

Για ακόμα μία φορά μέσω του επίσημου site του Xbox η Microsoft έδωσε, τη μικρή η αλήθεια είναι, λίστα με τις προσθήκες στο Game Pass για το επόμενο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου. Το μεγαλύτερο όνομα σε αυτούς είναι το καινούργιο spin-off του Persona 5, Persona 5 Tactica. 

Στις 17 Νοεμβρίου θα προστεθεί το:

Persona 5 Tactica, για τα xCloud, κονσόλες, και PC

Στις

28 Νοεμβρίου θα προστεθεί το:

Dune: Spice Wars, για το xCloud, και τις κονσόλεςRollerdrome, για τα xCloud, Xbox Series X/S, και PC

Στα DLC και τα updates έχουμε τα εξής:

Grounded: Make It and Break It UpdateMicrosoft Flight Simulator World Update XV: Nordics & GreenlandValorant: Time to Duel or Die with Agent Iso in Episode_07 // Act III.

Στις 30 Νοεμβρίου αποχωρούν από το Game Pass τα:

AnvilBattlefield 1943, μέσω του EA PlayBattlefield: Bad Company, μέσω του EA PlayBattlefield: Bad Company 2, μέσα του EA PlayDisc RoomEastwardGrid, μέσω του EA Play

Όπως πάντα, υπενθυμίζουμε ότι για να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια του EA Play και στα Perks θα πρέπει να είστε συνδρομητές στο Ultimate πακέτο του Game Pass. Το xCloud δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην Ελλάδα. Τέλος, αν θέλετε να έχετε στη συλλογή σας κάποιους από τους τίτλους που αποχωρούν από την υπηρεσία καλό θα ήταν να τους αγοράσετε όσο αυτοί είναι ακόμα μέσα στο Game Pass καθώς έχουν 20% έκπτωση για το χρονικό διάστημα που βρίσκονται σε αυτό.

The post Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου για το Game Pass first appeared on GameOver.

The post Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου για το Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα