Το πρώτο DLC του Sonic Frontiers

Την Πέμπτη, 23 Μαρτίου η Sega θα κυκλοφορήσει το πρώτο DLC από την πιο πρόσφατη περιπέτεια του Sonic, το Sonic Frontiers. το DLC θα δοθεί ως δωρεάν update σε όλους τους κατόχους του τίτλου και θα περιέχει τα εξής:

Cyber Space
Challenge, ένα time-attack mode όπου οι παίχτες θα προσπαθούν να τερματίσουν όσες περισσότερες πίστες στη σειρά μπορούν “ενάντια” στον χρόνο.Battle Rush, ένα mode που οι παίχτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλαπλούς εχθρούς, Guardians και Titans με μία μόνο ευκαιρία/ζωή.Photo Mode, το γνωστό photo mode που όλο και περισσότεροι τίτλοι έχουν ως λειτουργία, πλέον έρχεται και στο Sonic Frontiers.Jukebox, κάτι για τους νοσταλγούς και παλιούς fans του Sonic. Με το Jukebox προστίθενται στο παιχνίδι 53 μουσικά κομμάτια από όλους του παλιούς τίτλους του μπλε σκαντζόχοιρου. 13 από αυτά θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή και τα υπόλοιπα 40 θα πρέπει να τα βρείτε εξερευνώντας τον ανοιχτό χάρτη. Ανά πάσα στιγμή οι παίχτες θα μπορούν να επιλέγουν ως μουσική του παιχνιδιού τα κομμάτια που έχουν ξεκλειδώσει.

Μέσω του roadmap η εταιρεία έχει υποσχεθεί ακόμα δύο δωρεάν update ονομάζοντας τα τρία, συνολικά, DLCs ως “Sings, Sounds, and Speed”.

The post Το πρώτο DLC του Sonic Frontiers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα