Το πρώτο trailer από το Shadow of the Erdtree DLC του Elden Ring

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, η FromSoftware έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα όλες τις βασικές πληροφορίες για το DLC του Elden Ring, που έχει τον τίτλο “Shadow of the Erdtree”.

Μέσω ενός trailer στο επίσημο κανάλι της Bandai Namco είδαμε τα πρώτα πλάνα από την καινούργια περιοχή που θα υποδεχθεί του παίκτες. Το όνομα αυτής είναι Land of Shadow.

Για ανοίξει η πρόσβαση σε αυτή, οι παίκτες θα πρέπει να έχουν προχωρήσει αρκετά το βασικό campaign του παιχνιδιού. Ο χάρτης αυτός θα είναι τελείως ξεχωριστός από τον βασικό χάρτη και αρκετά μεγάλος, με τον Hidetaka Miyazaki να λέει ότι τεχνικά έχουμε να κάνουμε με το ίδιο μέγεθος με αυτόν του Lands Between.

Εκεί οι παίκτες θα βρουν πολλούς νέους εχθρούς, με αποκορύφωμα δέκα βασικά bosses. Για τη μάχη με αυτούς τους εχθρούς θα υπάρξουν καινούργια όπλα, πανοπλίες, και άλλα αντικείμενα. Όπως είναι λογικό για παιχνίδι αυτού του studio, τα πάντα θα είναι “ντυμένα” με καινούργια ιστορία, που θα μας φέρει καινούργιους αντιπάλους με αποκορύφωμα τον Messmer The Impaler, ο οποίος θα είναι και ο βασικός αντίπαλος του DLC.

Το DLC θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου για όλες τις κονσόλες που έχει κυκλοφορήσει και το βασικό παιχνίδι – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, και PC μέσω Steam. Θα υπάρξουν αρκετές εκδόσεις, τόσο φυσικές, όσο και ψηφιακές, με δύο από αυτές να περιέχουν το Elden Ring μαζί με το Shadow of the Erdtree σε χαμηλότερη τιμή απ’ ό,τι αν τα αγοράζαμε χωριστά. Για ακόμα μία φορά όμως, την παράσταση κλέβει η Collector’s Edition, η οποία όμως δεν θα περιέχει το βασικό παιχνίδι.

The post Το πρώτο trailer από το Shadow of the Erdtree DLC του Elden Ring first appeared on GameOver.

The post Το πρώτο trailer από το Shadow of the Erdtree DLC του Elden Ring appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα