Το πρώτο trailer για το Synduality

Στο State of Play της Τρίτης 13/9 η Bandai Namco παρουσίασε για πρώτη φορά έναν ολοκαίνουργιο τίτλο, από τα χέρια του Game Studio. Το Synduality είναι ένα third-person shooter σε έναν Sci-Fi κόσμο. 

Το έτος 2222 η ανθρωπότητα έχει σχεδόν εκλείψει από τον πλανήτη. Ο λόγος είναι το “The Tears of the New Moon”, ένα δηλητηριώδες αέριο που έχει σπρώξει τους ανθρώπους να ζουν κάτω

από τη γη για να προστατευθούν από αυτό, αλλά και από διάφορα φονικά προς τον άνθρωπο πλάσματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας αυτού. Στην πόλη Amasia η φυλή μας έχει έρθει σε επαφή με κάποια A.I. που ονομάζονται Magus. Αυτά θα μας βοηθήσουν στην αποστολή μας μέσα στον τίτλο.

Οι παίκτες θα πάρουν τον ρόλο των Drifters. Οι Drifters ζουν συλλέγοντας και πουλώντας AO κρυστάλλους, που είναι μία σπάνια αλλά και πολύτιμη πηγή ενέργειας. Μαζί με τα Magus θα πρέπει να παλέψουμε τα Enders που κατοικούν στην επιφάνεια της Γης και να φέρουμε εις πέρας τις διάφορες αποστολές που θα έχουμε στον τίτλο. Βοήθεια σε αυτές θα είναι τα Cradle Coffins -μεγάλα οχήματα/ ρομπότ- τα οποία θα είναι πλήρως παραμετροποιήσημα στο playstyle του κάθε παίκτη. Θα μπορούμε να αλλάζουμε τόσο την εμφάνιση και τα χρώματα του οχήματος μας, όσο και τα όπλα ανάλογα με το πώς θέλουμε να παίξουμε. Ο τίτλος θα υποστηρίζει και Co-Op σε PvPvE αποστολές. Ακόμα όμως δεν έχουμε μάθει πόσοι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτές. 

Το Synduality αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC μέσω του Steam, μέσα στο 2023. Η Bandai Namco υπόσχεται ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το καινούργιο της παιχνίδι στο Tokyo Game Show που θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα.

The post Το πρώτο trailer για το Synduality appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα