Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του Anthem

Ενθουσιασμός για τον τίτλο της BioWare.

To βράδυ της 8ης Μαΐου, κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης με αναλυτές, στα πλαίσια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, ο Blake Jorgensen, αποκάλυψε πως το Anthem θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους και πιο συγκεκριμένα τον τελευταίο μήνα του, δηλαδή τον Μάρτιο.

Από ό,τι φαίνεται, η εταιρία επέλεξε τον Μάρτιο για

να καταμετρηθούν τα έσοδα από τον τίτλο στο τρέχον οικονομικό έτος, ενώ οι μεγάλες κυκλοφορίες το συγκεκριμένο μήνα δεν είναι κάτι ξένο για τη BioWare, αφού Μάρτιο είχαν κυκλοφορήσει τα Mass Effect 3 και Andromeda. Σύμφωνα με τον Jorgensen, στην EA επικρατούσε ένα κλίμα αμφιβολίας για το Anthem, κυρίως γιατί πρόκειται για ένα νέο IP, αλλά και διότι λόγω της κυκλοφορίας του στο τέλος του οικονομικού έτους ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με την ανατροφοδότηση των καταστημάτων με νέα αντίτυπα, σε περίπτωση που ο τίτλος έχει μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, ο Jorgensen δήλωσε ενθουσιασμένος με το Anthem, λόγω της μοναδικότητάς του. Οι παίκτες, σημείωσε, θα περάσουν πολύ καλά παίζοντάς το, ενώ ο τίτλος θα τα πάει καλά και στο επόμενο οικονομικό έτος, όχι μόνο λόγω των πωλήσεών του, αλλά και γιατί θα συνεχιστεί η υποστήριξη του τίτλου, ως παιχνίδι-υπηρεσία.

Ανακεφαλαιώνοντας, το Anthem, που για πρώτη φορά είδαμε στην E3 του 2017, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 σε υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα