Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του The Signifier

Εξερεύνηση, πειραματική ψυχολογία και τεχνητή νοημοσύνη...

Οι Raw Fury και Playmestudio αποκάλυψαν πως η άφιξη του The Signifier στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα μέσα του επόμενου μήνα.

Πρόκειται για ένα first-person mystery/ adventure, το οποίο συνδυάζει στοιχεία έρευνας, πειραματικής ψυχολογίας

και τεχνητής νοημοσύνης. Ο παίκτης καλείται να ερευνήσει τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου της μεγαλύτερης τεχνολογικής εταιρείας στον κόσμο του παιχνιδιού, έχοντας τη δυνατότητα για εξερεύνηση διαφορετικών γεγονότων και περιβαλλόντων για ενδείξεις, επιλύοντας παράλληλα γρίφους και συνδυάζοντας τα ερευνητικά στοιχεία που συλλέγει, προκειμένου να ανακαλύψει τη συνοχή τους και, κατ' επέκταση, την αλήθεια γύρω από το συγκεκριμένο γεγονός. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ίδιος θα εκτυλίσσει μία πολύπλευρη και έντονα αφηγηματική ιστορία, που πηγάζει μέσα από το περίεργο και απρόβλεπτο υπόβαθρο της ανθρώπινης συνείδησης, καταλήγοντας πολύ σύντομα έτοιμος να αμφισβητήσει τα πάντα γύρω του.

Το The Signifier πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από την πλατφόρμα του Steam. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα