Τουλάχιστον τρεις "AAA" τίτλους ετοιμάζει η Ubisoft

Με διάθεση μέχρι το Μάρτιο του 2020.

Kατά τη διάρκεια του τελευταίου financial call που πραγματοποιήθηκε, η Ubisoft έκανε γνωστό στους επενδυτές της ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον τρεις "AAA" τίτλους για το επόμενο οικονομικό έτος (1η Απριλίου 2019 με 31η Μαρτίου 2020).

Ωστόσο, η γαλλική εταιρεία δεν προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις για την ταυτότητα των εν λόγω

τίτλων, αλλά μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι ανάμεσα σε αυτούς δεν θα βρίσκεται κάποιος νέος τίτλος της σειράς Assassin’s Creed, καθώς η Ubisoft έχει επιβεβαιώσει ότι η σειρά θα κάνει ένα διάλειμμα από τις ετήσιες κυκλοφορίες. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τα IPs Rainbow Six και For Honor, που ακολουθούν ένα μοντέλο με συνεχόμενο εμπλουτισμό από νέο υλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ένας από τους τίτλους της εταιρείας που μπορούμε να πούμε ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων κατά το επόμενο διάστημα είναι το Skull and Bones, που είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της E3 2017, με ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2019. Αρκετές πιθανότητες επίσης συγκεντρώνει να έχουμε την κυκλοφορία του Beyond Good and Evil 2, που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης, καθώς και ενός τίτλου "Tom Clancy's" (Splinter Cell ή Ghost Recon) μιας και το Ghost Recon Wildlands είχε κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2017, ενώ από το Splinter Cell έχουμε χρόνια να ακούσουμε νέα. Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την πιθανότητα να δούμε κάποιο νέο IP από τον publisher.

Υπομονή μέχρι την φετινή Ε3, όπου λογικά η Ubisoft θα ανοίξει τα χαρτιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα