Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι πωλήσεις του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Η Take-Two, μητρική εταιρεία της δημιουργού της σειράς Grand Theft Auto, Rockstar, ανέφερε ότι το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, κατάφερε να σημειώσει «ισχυρές πωλήσεις».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, επεσήμανε ότι η remastered τριλογία έχει «ξεπεράσει σημαντικά τις εμπορικές

μας προσδοκίες». Λαμβάνοντας υπόψη ότι η σειρά Grand Theft Auto αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand name της βιομηχανίας των video games, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το GTA: The Trilogy – The Definitive Edition πούλησε εξαιρετικά, προκειμένου να ξεπεράσει τις προσδοκίες της Take-Two Interactive.

Μπορεί η Take-Two να μην έχει ανακοινώσει ακριβείς αριθμούς πωλήσεων για τα remasters, αλλά χάρη σε μερικούς έξυπνους μαθηματικούς υπολογισμούς από το VGC αποκαλύφθηκε ότι η συλλογή των remaster τίτλων μπορεί να έχει φτάσει σχεδόν τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα, με βάση τους ενημερωμένους αριθμούς πωλήσεων του GTA V, έναντι των ενημερωμένων αριθμών πωλήσεων για ολόκληρο το franchise του GTA.

Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική κατάσταση στην οποία κυκλοφόρησαν οι GTA remastered εκδόσεις και τις αντιδράσεις του ευρύτερου κοινού που τα συνοδεύουν, είναι ίσως λίγο περίεργο το γεγονός ότι η συλλογή έχει καταφέρει τόσο καλές πωλήσεις.

The post Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι πωλήσεις του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα