Υπό το φάσμα του κλεισίματος το studio Free Radical Design

Το studio ανάπτυξης πίσω από τη σειρά TimeSplitters, Free Radical Design επανιδρύθηκε τον Μάιο του 2021, με επικεφαλής τους πρώην συνιδρυτές του, του Steve Ellis και David Doak, ωστόσο φαίνεται ότι οι ελπίδες για έναν νέο τίτλο στην αγαπημένη σειρά FPS μπορεί να διαψευστούν για άλλη μια φορά.

Υπάρχουν πολλές φήμες ότι η Free Radical Design θα μπορούσε να κλείσει, ως μέρος των συνεχιζόμενων

σχεδίων αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης του Embracer Group, τα οποία έχουν ήδη οδηγήσει την Volition του Saints Row να κλείσει μετά από τριάντα χρόνια.

Επικαλούμενη “άτομα κοντά στο Free Radical Design”, το VGC αναφέρει ότι το studio με έδρα το Nottingham, θα μπορούσε να είναι στο στόχαστρο, αφού το Embracer Group αναγκάστηκε να προβεί σε εκτεταμένες απολύσεις και κλείσιμο studio, μετά την κατάρρευση μιας σημαντικής συμφωνίας αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η έκθεση προσθέτει ότι ένας Lead Game Designer, ένας Technical Artist και ενας Senior Artist έχουν ήδη αποδεσμευτεί και είναι μεταξύ των 15 μελών της ομάδας που έχουν αποχωρήσει.

Η μόνη ελπίδα για τη Free Radical Design σε αυτό το σημείο θα ήταν το Embracer Group να λάβει μια προσφορά για την απόκτηση του studio, αν και το πόσο πιθανή είναι στην πραγματικότητα μια άλλη εταιρεία να αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του δημιουργού του TimeSplitters, είναι επί του παρόντος στον αέρα…

The post Υπό το φάσμα του κλεισίματος το studio Free Radical Design first appeared on GameOver.

The post Υπό το φάσμα του κλεισίματος το studio Free Radical Design appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα