Ace Combat Infinity

Έρχεται αποκλειστικά στο PS3 και μάλιστα free-to-play τον προσεχή Μάιο. [UPDATE 3]

[Αρχική δημοσίευση: 19/7/13] Η Namco Bandai ανακοίνωσε το AceCombat: Infinity σήμερα, μαζί με ένα μικρό τρέιλερ. Πρόκειται για την συνέχεια του γνωστού Flight Simulator, που έχει σημειώσει μια αξιόλογη μέχρι τώρα πορεία στις κονσόλες.

Το Ace

Combat Infinity αναπτύσσεται απ' την εταιρεία ανάπτυξης Project Aces. Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, Ace Combat: Assault Horizon, κυκλοφόρησε για PC, PlayStation 3 και Xbox 360, αλλά το Infinity θα βγει αποκλειστικά στο PS3. Άραγε θα είναι free-to-play για την κονσόλα της Sony, όπως έκανε η Namco Bandai με το πρόσφατο Tekken Revolution;

Δείτε το σχετικό τρέιλερ της ανακοίνωσης:

{youtube}1ljDmBXWU2g|500|300{/youtube}

Το Ace Combat Infinity θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3 στις 25 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE 2/8/13] Η Namco Bandai κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Action Ace Combat Infinity. Το παιχνίδι θα είναι τελικά free-to-play και η ημερομηνία κυκλοφορίας του παραμένει ως έχει.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε το περιέχομενό του δεν παρεκκλίνει από την γενικότερη φιλοσοφία της σειράς Ace Combat καθώς κυρίαρχα στοιχεία είναι οι πολυπληθείς αερομαχίες ανάμεσα σε σύγχρονα πολεμικά αεροσκάφη. Αυτό που αλλάζει όμως είναι ότι το Ace Combat Infinity διεξάγεται στο κοντινό μέλλον ενώ στις συγκρούσεις θα συμπεριλαμβάνονται και όπλα προηγμένης τεχνολογίας. Επιπλέον εντύπωση προκαλεί μία σκηνή του τρέιλερ στην οποία φαίνεται ένα αεροσκάφος που μοιάζει με διαστημόπλοιο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}l7Jslz4M-rE|500|300{/youtube}

Το multiplayer mode θα αποτελείται από δύο ομάδες έως και τεσσάρων παικτών η καθεμία ενώ νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να επιβιώσει στον αέρα.

Το Ace Combat Infinity θα είναι free-to-play και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 3 στις 25 Σεπτεμβρίου.

[UPDATE 23/4/2014] Η Ευρωπαική Namco Bandai Games ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Ace Combat Infinity. To νέο κεφάλαιο της ομώνυμης σειράς θα κυκλοφορήσει τον Μάιο ως free-to-play και θα διατεθεί ψηφιακά μέσω του PlayStation Network. Έτσι λοιπόν μετά τα Tekken Revolution και Soulcalibur: Lost Worlds ένας ακόμη δωρεάν τίτλος της Namco Bandai θα διατεθεί στο PS3.

Δείτε το νέο τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα η Namco Bandai:

{youtube}yNuKPnsccls|500|300{/youtube}

H δημιουργία της Project Aces θα περιλαμβάνει ένα single-player campaign και ένα co-op mode. Μετά το λανσάρισμά του αναμένεται να προστεθούν και κάποια ανταγωνιστικά multiplayer modes, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το Ace Combat Infinity θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου για PS3.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα