Age of Conan: Περισσότερο F2P περιεχόμενο

Ξεκινά από σήμερα το Bloody Solstice Event.

Φαίνεται πως αυτό τον μήνα η Funcom ετοίμαζε αρκετές εκπλήξεις για τους συνδρομητές των MMORPG της. Η αρχή έγινε με το The Secret World, το οποίο υιοθέτησε το bye-to-play μοντέλο, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας. Με χθεσινή ανακοίνωσή της η νορβηγική εταιρεία αποσύρει αρκετούς από τους

περιορισμούς που είχε επιβάλει στους free-to-players του Age of Conan: Unchained. Η κίνηση αυτή είναι αναμφισβήτητα θετική και θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των MMORPG.

Watch YouTube video

Όλες οι character classes του Age of Conan: Unchained είναι πλέον διαθέσιμες, όποτε μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε χαρακτήρα θελήσετε από Assassin και Barbarian μέχρι Necromancer και Demonologist. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα pre-80 (για όσους παίχτες είναι κάτω από 80 level) και σε κάποια 80 level dungeons όπως τα The Crow's Nest, The Iron Tower, Xibaluku, The Slaughterhouse Cellar και Attilius Mansion. Συν τοις άλλοις, το gold cap πενταπλασιάζεται και φτάνει τα 10.000 gold, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε craft ακόμα περισσότερα αντικείμενα.

Εν τω μεταξύ από σήμερα έως και τις 7 Ιανουαρίου 2013 μπορείτε να συμμετάσχετε στο νέο winter seasonal event του Age of Conan: Unchained ονόματι Bloody Solstice. To event περιλαμβάνει δύο νέα solo quests, καθώς και ένα group quest. Όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν καινούργια items όπως τα Aesir Snowboots, Crown of Winters Knight, Vanir Captive, Arctic Hare Pet κτλ.

Για να διαβάσετε το review του Age of Conan: Unchained από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα