Assassin's Creed III: DLC Season Pass

Η ανακοίνωση της Ubisoft για το Season Pass του Assassin's Creed III.

Η Ubisoft αποκάλυψε νέες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά της για το Assassin's Creed III. Ανακοίνωσε το DLC Season Pass, το οποίο θα περιλαμβάνει και τα πέντε DLC που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για το Assassin's Creed III.

Από τα πέντε αυτά DLC, τα τρία θα αποτελούν το καινούργιο single-player campaign με τίτλο "The Tyranny of King Washington”, το οποίο θα απεικονίζει μια εναλλακτική τροπή της ιστορίας της Αμερικής, στην οποία ο George Washington γίνεται τελικά βασιλιάς της.

"Η Ιστορία είναι ο «παιδότοπός» μας. Οι προγραμματιστικές ομάδες του Assassin's Creed ήθελαν πάντοτε να «παίζουν» με τα ιστορικά γεγονότα και τις συνέπειές τους. Αυτό άλλωστε είναι και ένας τρόπος που βοηθάει στο να κατανοήσει κανείς καλύτερα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Το Assassin’s Creed III επικεντρώνεται στα ιστορικά γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν κι έτσι αποφασίσαμε να αποκτήσουμε ορισμένες «ελευθερίες» και να παρουσιάσουμε την ιστορία όπως θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί" δήλωσε ο επικεφαλής παραγωγής της Ubisoft, Sebastien Pauel.

Η τιμή του Season Pass για το Assassin's Creed III θα είναι 30$ (23€ ή 2.400 Microsoft Points) και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αναμείνατε για νεότερο update της είδησης μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα