Assassin's Creed Unity: Τα patches

Δύο patches από την Ubisoft που ετοιμάζει ήδη το τρίτο για να διορθώσει τα τεχνικά θέματα.

Το Assassin's Creed Unity αντιμετώπισε μια σειρά από τεχνικά προβλήματα κατά τις πρώτες ημέρες και η γαλλική εταιρεία επιχειρεί πλέον να τα επιλύσει.

Καταρχήν η Ubisoft δημοσίευσε και επίσημα στο forum

της όλα τα γνωστά προβλήματα του παιχνιδιού για τα οποία έχει πλήρη επίγνωση. Πρόκειται για τα εξής:
- Θέματα με το frame rate
- Glitches στα γραφικά
- Μη συνδεσιμότητα στο Co-op
- Προβλήματα στην υπηρεσία Uplay
- Τα Unite Program Rewards δεν μπορούν να αποκτηθούν

Σύμφωνα με την Ubisoft, τα θέματα του frame rate εντοπίστηκαν κυρίως λόγω της online συνδεσιμότητας. Αν το παιχνίδι έτρεχε διαρκώς offline αυτό θα σας επέτρεπε να έχετε πολύ πιο σταθερά frames. Υπάρχουν μάλιστα σκέψεις για καθιέρωση αποκλειστικά offline mode, έστω προσωρινά, ώστε να βρίσκεστε διαρκώς κοντά στα 30 fps.

Το patch του Assassin's Creed Unity για PC έχει ήδη κυκλοφορήσει, επιλύοντας ορισμένα θέματα. Περισσότερα patches να αναμένονται σύντομα για τις κονσόλες, που άλλωστε έχουν κατώτερο hardware. Τα προβλήματα που εντοπίσαμε στο GameWorld αφορούν το frame rate σε περιοχές/αποστολές όπου υπάρχει πολύς κόσμος, την μη συνδεσιμότητα στο Co-Op και τον ανά διαστήματα αποκλεισμό πρόσβασης από το store του Uplay.

Το τρίτο patch
H Ubisoft ετοιμάζει σύντομα κι ένα τρίτο patch με διορθώσεις στους παρακάτω τομείς:
- Gameplay: Glitches εξαιτίας των οποίων ο Arno κολλάει σε συγκεκριμένες περιοχές του χάρτη, μπαίνει ή βγαίνει σε κάλυψη, animation bugs και προβλήματα με την κάμερα.
- A.I.: Animations των PC, crowd events, θέματα με την πλοήγηση των NPC, καθώς και bugs που έχουν να κάνουν με τους NPC που δεν αναγνωρίζουν τα quests που έχετε εκτελέσει σε ορισμένες περιπτώσεις.
- Matchmaking και συνδεσιμότητα: Προβλήματα με τα animations των NPC, crowd events, crowd stations, θέματα με την πλοήγηση των NPC και bugs που αφορούν τους NPC που δεν ανιχνεύουν σωστά της δραστηριότητες του Arno.
- Menus & HUD: Δεδομένα που λείπουν σε ορισμένα μενού, προβλήματα με το objective μιας αποστολής και τα pop-ups που εμφανίζονται στο Co-Op, καθώς και υπερκάλυψη ορισμένων μενού.
- Σταθερότητα: Διορθώσεις σε ορισμένα crashes τόσο στο campaign όσο και στο Co-op.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Unity στο PS4. Αν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα ή αν σας λυθούν μέσω των νέων patches τότε πείτε μας τις απόψεις σας σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα