Battle: 2η σεζόν

Ψηφίστε το παιχνίδι του επεισοδίου 12 κόντρα στον Dragoman! Το Game Maniacs επιστρέφει.

Αυτή την Πέμπτη το Battle επιστρέφει και στο επεισόδιο 12 θα μας υποδεχθεί ο Dragoman.

Ο Μάνος Μπουμπούσης είναι PC Gamer και η μάχη μαζί του θα είναι ανελέητη! Κάντε κλικ εδώ και ψηφίστε στο Forum topic του Battle ποιο παιχνίδι θα θέλατε να παίξουμε μαζί του ως τρίτο!

Επιλέξτε αποκλειστικά και μόνο PC Games.

Το Battle είναι η εκπομπή του GameWorld στην οποία μας υποδέχονται γνωστοί gamers σπίτι τους. Παίζουμε ένα παιχνίδι που θα επιλέξουν εκείνοι, ένα εμείς και ένα εσείς μέσω του Forum topic του Battle. Να αναφέρουμε ακόμη ότι λόγω υποχρεώσεων κι επειδή σας είχαμε υποσχεθεί άλλο Battle για πρώτο της δεύτερης σεζόν, ο Σάκης όπως μας είπε έχει αρκετά περιορισμένο χρόνο επομένως θα αναμένουμε το οκ του μέσα στους προσεχείς μήνες.

Η επιστροφή του Game Maniacs
Αξίζει να σημειωθεί ότι το GameWorld έχει πλέον τρία live streaming την εβδομάδα στο twitch.tv/Gameworldgr οπότε επειδή μένει λιγότερος χρόνος για τις εκπομπές, τα Battle και Game Cafe θα παίζουν εναλλάξ κάθε Πέμπτη. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή να σας έχουμε την μία Πέμπτη Battle, την επόμενη Game Cafe κ.ο.κ.

Το Game Maniacs θα επιστρέψει αρχές Οκτωβρίου με το επεισόδιο 20 καθώς αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις συμμετοχές! Περιμένουμε και τις δικές σας συμμετοχές για τα επόμενα επεισόδια στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα