Battlefield 4: Κυκλοφορία και gameplay video

Έρχεται τον Οκτώβριο για PC, καθώς και για παλιές και νέες κονσόλες των Sony και Microsoft. Δείτε το νέο βίντεο [UPDATE 2]

[Αρχική δημοσίευση: 27/3] Η EA Dice ανακοίνωσε ότι το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

Η

μηχανή γραφικών που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η Frostbite 3 την οποία θα δούμε για πρώτη φορά. Παρακολουθήστε το χθεσινό τρέιλερ για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες.

{youtube}l-m6KlvKCMs|400|300{/youtube}

Αν προπαραγγείλετε το παιχνίδι μέσω των καταστημάτων θα λάβετε δώρο το Premium expansion pack, ενώ μέσω του Origin θα έχετε την Digital Deluxe η οποία περιλαμβάνει το Premium expansion, πρόσβαση στη multiplayer beta και κάποια in-game items. Ψηφιακο μεν, περισσότερη εύνοια δε, καθότι μέσω Origin θυμίζουμε ότι η EA έχει άμεσο κέρδος, χωρίς "μεσάζοντες"!

Εν αναμονή λοιπόν για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως και για το αν θα δούμε το παιχνίδι και στα PlayStation 4 και το νέο Xbox.

[UPDATE 21/5] H Electronic Arts ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά ότι το Battlefield 4 θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη Οκτωβρίου.

[UPDATE 10/6] Στα πλαίσια της press conference της Microsoft η Dice παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Battlefield 4. H αμερικανική εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Second Assault map pack ως timed exclusive στο Xbox One.

{youtube}CWo-7_LdXOw|400|300{/youtube}

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360, ενώ μερικούς μήνες αργότερα θα διατεθεί για το PS4 και το Xbox One.

[UPDATE 11/6] Ακόμα ένα βίντεο είδαμε για το Battlefield 4, αυτή τη φορά από την EA DICE στην συνέντευξη τύπου της Electronic Arts στη φετινή E3. Μάλιστα, ουσιαστικά έγινε μια πρώτη παρουσίαση του multiplayer του παιχνιδιού.

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη είναι το Commander Mode, το οποίο θα σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε τον χάρτη του κάθε match από top-down οπτική, έτσι ώστε να σχεδιάζετε στρατηγικά τις κινήσεις της ομάδας σας. Το mode αυτό θα είναι προσβάσιμο τόσο από την κονσόλα, όσο και από φορητές συσκευές.

{youtube} R6fHN0YaaIE|400|300{/youtube}

Ένα παράδειγμα που είδαμε είναι η χρήση ενός tablet για την εντολή ενός air strike. Οι χάρτες θα είναι πιο δυναμικοί από ότι έχουμε συνηθίσει, με τεράστιους ουρανοξύστες και πολλά χαλάσματα. Σύμφωνα με την EA DICE, το Battlefield 4 θα υποστηρίζει σε multiplayer μέχρι και 64 παίκτες.

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360, ενώ μερικούς μήνες αργότερα θα διατεθεί για το PS4 και το Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα