Beyond Good & Evil 2

Έρχεται σε PlayStation 4 και Xbox One.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamereactor ο Michel Ancel, δημιουργός του Beyond Good & Evil 2, αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή δουλεύει μαζί με την ομάδα του για την κυκλοφορία του Beyond Good & Evil 2 μόνο για τις next-gen κονσόλες.

Ο λόγος είναι ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν τα PS4

και Xbox One είναι τέτοια που επιτρέπουν την ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 σύμφωνα με το όραμα που έχει ο δημιουργός του. Σε ερώτηση βέβαια για το εάν το Beyond Good & Evil 2 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, ο Ancel απάντησε χαρακτηριστικά ότι "κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό αλλά αρκετά επίπονο".


{youtube}31QEERV4Rdc|400|300{/youtube}

Επίσης o Ancel δήλωσε ότι η Ubisoft Montpellier, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τις πλήρεις δυνατότητες των next-gen κονσολών ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει όλη την δυναμική τους. Αυτό συμβαίνει άλλωστε με όλες τις νέες κονσόλες, οι οποίες αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων του hardware τους μετά από αρκετά χρόνια κυκλοφορίας. Βέβαια ο Ancel δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Beyond Good & Evil 2 παρά την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί.

Το Beyond Good & Evil 2 θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One χωρίς η ημερομηνία να έχει γίνει ακόμη γνωστή. Διαβάστε την πρώτη παρουσίαση του Beyond Good & Evil 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα