Call of Duty: Ghosts στο Xbox One

Νέες δυνατότητες χάρις στην καινούρια μηχανή γραφικών.

Σήμερα στην press conference της Microsoft για το Xbox One μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συνέχεια του αγαπημένου μας franchise Call of Duty. O Eric

Hishberg, διευθύνων σύμβουλος της Activision Publishing, ανέβηκε στην σκηνή και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να δίνει time exclusive DLC για το Call of Duty: Ghosts και στη νέα κονσόλα της Microsoft, που σημαίνει ότι θα κυκλοφορούν πρώτα για το Xbox One και μετά σε όλα τα υπόλοιπα format.

{youtube}Zxnx3W-HA18|400|300{/youtube}

Ο Stephen Gaghan, συγγραφέας και σκηνοθέτης του Syrriana, θα συνεργαστεί με την Activision για το σενάριο του Call of Duty: Ghosts. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των developers, το σενάριο θα μας κάνει να δεθούμε με τους πρωταγωνιστές περισσότερο από ποτέ. Οι χαρακτήρες είναι εντελώς διαφορετικοί από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και η ιστορία τους πρωτοφανής αφού θα είστε οι Ghosts, οι απόλυτοι στρατιώτες.

{youtube}UZZEPJqP8Qw|400|300{/youtube}

Πέρα από το σενάριο, αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με την μηχανή γραφικών και τις καινοτομίες τις οποίες θα φέρει. Στο δεύτερο τρέιλερ γίνεται σύγκριση του Call of Duty: Ghosts με το Call of Duty: Modern Warfare 3. Οι λεπτομέρειες είναι εκπληκτικές αφού φαίνονται ακόμα και οι γρατζουνιές και το κόψιμο στο δέρμα ενός στρατιώτη. Όσο για τα περιβάλλοντα, οι δυναμικοί φωτισμοί, η σκίαση και τα physics περνούν σε ένα νέο επίπεδο, κάτι πραγματικά σημαντικό για τη σειρά Call of Duty που έχει δεχθεί μια μικρή κριτική για τα γραφικά της στις τελευταίες εκδόσεις.

{youtube}4UZ-P7I34PM|400|300{/youtube}

Όσο για το multiplayer, ο Hirshberg δήλωσε ότι και εκεί θα υπάρξουν καινοτομίες αφού στους νέους χάρτες θα δούμε dynamic weather και ακραία καιρικά φαινόμενα όπως σεισμούς ή πλημμύρες. Επίσης θα μπορείτε να αλλάξετε τα ρούχα του χαρακτήρα σας και να τον κάνετε μοναδικό όπως ποτέ άλλοτε. Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι πολύ πιο εμφανή στις κονσόλες νέας γενιάς, όπως το Χbox One, από ότι στις τωρινές κονσόλες αλλά η Infinity Ward κάνει ότι μπορεί για να καλύψει αυτό το κενό μεταξύ των γενναιών ώστε οι παίχτες να μην αντιληφθούν την διαφορά.

Το Call Of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS4, Χbox One και τις υπόλοιπες κονσόλες νέας γενιάς. Διαβάσετε περισσότερα για το νέο Xbox One στην παρουσίαση της press conference Microsoft από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα