Community update v3.2

Share, tags και δυνατότητα διαγραφής δραστηριότητας.

Με το σημερινό Community update το GameWorld σας ανακοινώνει τις νέες αλλαγές που υλοποιήθηκαν στο GameWorld.gr/Community, το μικρό αυτό...Facebook των gamers που έχουμε στήσει απ' το 2012!

Με τις νέες προσθήκες μπορείτε να κάνετε tag

όποιο φίλο σας θέλετε, να κάνετε share ότι βλέπετε εντός του Community ή να σβήνετε τις παλιές σας δραστηριότητες, κάτι που μέχρι πρότινος δεν επιτρέπονταν.

Αναλυτικά όλες οι αλλαγές

Updates
- Status: Πλήρως ανανεωμένα προφίλ με δυνατότητα άμεσης προσθήκης φωτογραφίας ή βίντεο, smiley, καθώς και τοποθεσίας όπου βρίσκεστε. Όλα αυτά τα στοιχεία λειτουργούν ακριβώς όπως στο Facebook.
- Δυνατότητα tag ενός φίλου σας, ακριβώς όπως στο Facebook. Απλά πατάτε το @ και στη συνέχεια αρχίζετε να πληκτρολογείτε τα πρώτα γράμματα του ονόματός του.
- Photo comments! Ακριβώς όπως στο Facebook.
- Δυνατότητα εμφάνισης περιεχομένου στο post σας όταν δίνετε κάποιο link.
- Δυνατότητα επεξεργασίας όλων των σχολίων σας.
- Τα notifications για νέες δραστηριότητες σας έρχονται ακόμα κι αν δεν κάνετε refresh την σελίδα.
- Βελτιωμένο σύστημα εγγραφής.
- Καλύτερη επεξεργασία profile photo και cover photo, καθώς και υπολοίπων φωτογραφιών που ανεβάζετε.

Bug fixes
Δυνατότητα διαγραφής παλιών μηνυμάτων ή οποιασδήποτε δραστηριότητας που έχει το προφίλ σας.

Στην τελική ευθεία
Τo upgrade του GameWorld πλησιάζει όπως μπορείτε να δείτε στην ολοκλήρωσή του και σε μερικές ημέρες θα έχουμε το 100% της νέας έκδοσης του site, με την προσθήκη μεγάλων φωτογραφιών στο πάνω μέρος των άρθρων, επαναφορά zoom στις εικόνες και αρκετές ακόμη προσθήκες. Όλο το καλοκαίρι, καθώς και τον Σεπτέμβριο οι developers μας δούλευαν διαρκώς για το καλύτερο κι ελπίζουμε οι νέες αλλαγές να σας άρεσαν. Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης θα υπάρξει νέο γκάλοπ ώστε να λάβουμε εκ νέου feedback από εσάς.

Εν αναμονή λοιπόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα