Company of Heroes 2: Western Front Armies

Μικρό κόστος για ένα άψογο standalone game.

Η Relic Entertainment εστιάζει την προσοχή της στο multiplayer κομμάτι του Company of Heroes 2 και αυτό φαίνεται από την κυκλοφορία του The Western Front Armies. Πρόκειται για ένα standalone multiplayer game το οποίο μπορεί να παιχτεί χωρίς να είναι ανάγκη να αγοράσετε το Company of Heroes

2. Το game θα περιλαμβάνει δύο πλήρης multiplayer στρατούς, τους US Forces και τους German Oberkommando West, τον καθένα με τις δικές του τακτικές επιλογές, καινούριο πεζικό, νέα όπλα, skills και βελτιώσεις. Για αρχή θα είναι διαθέσιμοι οκτώ νέοι χάρτες του δυτικού μετώπου και πολλά άλλα. Οι στρατοί αυτοί θα πωλούνται και ξεχωριστά, ψηφιακά μόνο, στη μισή τιμή.

{youtube}dlIa_O9u9zI|500|300{/youtube}

Το πακέτο Western Front Armies θα εγκαινιάσει και ένα νέο σύστημα προόδου όπου θα σας επιτρέπει να παίρνετε πιο τακτικές αποφάσεις και να μπαίνουν σε μεγαλύτερο βάθος στο παιχνίδι. Ως παίκτες του Company of Heroes 2, θα μπορείτε να παλέψετε σε auto-match multiplayer και να διαλέξετε ανάμεσα σε 31 χάρτες ακόμα κι αν έχετε αγοράσει μόνο ένα στρατό. Αν αποφασίσετε να κάνετε Pre-Order, τότε θα κερδίσετε δύο vehicle Skins, ένα για κάθε στρατό.

Το Company of Heroes 2: Western Front Armies κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου για PC και θα κοστίζει μόλις 19 ευρώ.

Διαβάστε το review του Company of Heroes 2 από τον Γιάννη Μοσχονά.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα