Darkfall Unholy Wars: 8 νέα screenshots

Ετοιμαστείτε για ένα επικό ταξίδι στο Agon.

To Darkfall Unholy Wars, το sequel του απόλυτου PvP MMORPG, αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στα μέσα Νοεμβρίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας.

Η Aventurine έδωσε στη δημοσιότητα νέες εντυπωσιακές εικόνες από το παιχνίδι. Ο κόσμος του Agon δείχνει πραγματικά υπέροχος και μεγαλοπρεπής, ενώ σας υπόσχεται για μια ακόμη

μια φορά συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Watch YouTube video

Να θυμίσουμε επίσης πως με την έλευση του Darkfall Unholy Wars αναγκαστικά θα χάσετε τους παλιούς σας χαρακτήρες απο το Darkfall Online. Ο κύριος λόγος είναι ότι θα υπάρχουν τεράστιες αλλαγές στα skills, στα stats και σε άλλους τομείς του gameplay. Παρόλα αυτά, όσοι είχαν αγοράσει το Darkfall θα μπορούν ν' αποκτήσουν το Darkfall Unholy Wars σε προνομιακή τιμή.

Για να διαβάσετε το review του Darkfall Online, του πρώτου τίτλου της σειράς που κυκλοφόρησε το 2009, κάντε κλικ εδώ. To Darkfall Unholy Wars θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC και θα είναι διαθέσιμο από την διεύθυνση DarkfallOnline.com. Δείτε την επίσημη σελίδα του στο DarkfallOnline.com/UW και την σελίδα του στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα