Darkfall Unholy Wars: Sinspire Cathedral

Νέο endgame dungeon στο MMORPG της Aventurine.

Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το full PvP MMORPG Darkfall Unholy Wars, πρόσθεσε ένα νέο dungeon για το endgame στο τελευταίο patch.

Το Sinspire Cathedral είναι

ένα τεραστίου μεγέθους dungeon το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Banegorge στην Agon. Η μορφολογία του dungeon είναι επηρεασμένη από gothic καθεδρικούς ναούς. Η πρόκληση είναι μεγάλη ακόμα και για τους έμπειρους παίκτες, αφού τα δύο bosses που θα συναντήσετε έχουν custom A.I. και skills και θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον γύρω σας, να χρησιμοποιήσετε νέες στρατηγικές και να επιδείξετε άψογο συντονισμό και συνεργασία με την ομάδα σας για να τα καταφέρετε.

{youtube}25zKkIrQDaU|500|300{/youtube}

Με το νέο Dynamic Door System θα χρειαστεί να επιφέρετε συγκεκριμένα kills για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω και να αποδράσετε. Το πρώτο boss που θα βρείτε μπροστά σας είναι ο Erodach, ένας high rank μάγος, ενώ στο τέλος του Sinspire Cathedral θα έρθετε αντιμέτωποι με τον Sir Davosh the Damned, έναν αντίπαλο μέγιστης δυσκολίας που χρησιμοποιεί πολύ δυνατές custom επιθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα... ιδρώσετε για να καταφέρετε να κερδίσετε τις ανταμοιβές που σας περιμένουν και να αποδράσετε.

Το patch φέρνει αλλαγές και σε άλλους τομείς, καθώς οι clans έχουν την δυνατότητα να προστατέψουν τα κτήρια τους από damage. Το loot και τα skills έχουν γίνει optimized σύμφωνα και με το feedback των παικτών, ενώ διορθώνονται και κάποια μικρά bugs.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes πατώντας εδώ.

Το Darkfall Unholy Wars κυκλοφορεί από την ελληνική Aventurine SA από τις 16 Απριλίου 2013 αποκλειστικά για PC. Μπορείτε να το αγοράσετε τόσο μέσω του Steam, όσο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα