Darkfall Unholy Wars: Warrior Role/Battle-Brand School

Το απόλυτο αμυντικό tank των MMORPG!

Η Aventurine έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη βίντεο για τους ρόλους του Darkfall Unholy Wars, το οποίο μας παρουσιάζει τον Warrior και συγκεκριμένα τη σχολή Battle-Brand.

Τα 5 skills της σχολής είναι τα παρακάτω:

Foebringer: Φέρνει τους αντιπάλους κοντά σας αν προσπαθήσουν να σας ξεφύγουν. Αντικαθιστά το skill Come Heather από το πρώτο Darkfall.
Bandage:

Σας δίνει health. Η κίνησή του μοιάζει με αυτή του skill Rage του πρώτου Darkfall, μόνο που δεν σας δίνει τα resistances του.
Stinging Riposte: Επιστρέφει damage πίσω στους αντιπάλους σας.
Spellbane: Ένα buff που ανεβάζει το magic resistance του χαρακτήρα σας.
Stoic Defense: Το Ultimate skill της σχολής Battle-Brand. Χρησιμοποιώντας το γίνεστε άτρωτοι για λίγα δευτερόλεπτα. Το skill καταναλώνει αρκετό mana και stamina οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση.

Watch YouTube video

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το Battle-Brand school ειναι μία πολύ καλή σχολή για skills για όσους επιλέξουν τον ρόλο του Warrior. Η αλήθεια είναι ότι επειδή βασίζεται στο Defense και το heal, είναι πολύ πιθανό να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες μια άλλη σχολή η οποία θα βασίζεται περισσότερο στο damage. Στο gameplay βίντεο ξεχωρίζει επίσης το ερημικό τοπίο του νησιού Rubayat και η ανάλογη ανατολίτικη μουσική που το συνοδεύει.

To Darkfall Unholy Wars θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου για PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα