Darkfall Unholy Wars: Οι Clans

Η πληρέστερη διαχείριση Clan που είδατε ποτέ.

Το Darkfall Unholy Wars κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη κι ένα νέο βίντεο αποκαλύφθηκε σήμερα, αυτή τη φορά για το σύστημα διαχείρισης των Clans.

Σε αυτό, ο Jon Massey, Gamelogic Programmer της Aventurine, εξηγεί το πως θα λειτουργεί η διαχείριση των Clans. Αν λοιπόν σκοπεύετε να δημιουργήσετε την δική σας Clan τότε είναι βέβαιο ότι θα έχετε καλύτερο έλεγχο και διαχείριση των μελών σας. Στο Darkfall Online

κάθε μέλος της Clan είχε συγκεκριμένα δικαιώματα (π.χ. πρόσβαση στην Clan Bank ή στην πόλη) ανάλογα με το βαθμό του (Rank). Αυτή η επιλογή καταργείται, καθώς ανεξάρτητα απ' το βαθμό που θα ορίσετε σε κάθε μέλος, οι προσβάσεις που θα έχει θα εξαρτώνται καθαρά και μόνο από τις μεμονωμένες επιλογές σας. Δείτε το βίντεο σε HD ώστε να το κατανοήσετε καλύτερα.

Watch YouTube video

Απ' το 1:35 κι έπειτα διακρίνονται όλες οι παράμετροι μέσω των οποίων θα δίνετε πρόσβαση στα μέλη σας. Μπορεί για παράδειγμα να έχετε έναν General, έναν Major κι έναν Captain, αλλά κανείς τους να μην έχει πρόσβαση στην Clan Bank (γιατί ενδεχομένως ίσως να μην εμπιστεύεστε κανέναν!) αλλά ορισμένοι εξ αυτών να μπορούν να προσκαλέσουν άτομα στην Clan, να τους κάνουν Ban, να κυρήξουν πόλεμο σε άλλη Clan ή να κάνουν Siege σε άλλη πόλη για την κατάληψή της. Όλες αυτές οι παράμετροι θα προστίθενται και θα αναιρούνται όποτε το επιθυμείτε.

Στο ξεκίνημα του βίντεο μπορείτε επίσης να πάρετε μια γεύση από το νέο μενού χτισίματος πόλης, ενώ στο τέλος ο Jon Massey αναφέρεται στα villages, τα οποία θα μπορούν πλέον να καταλάβουν μόνο οι Clans που θα έχουν ήδη City ή Hamlet στην περιοχή όπου βρίσκεται το village.

Το Darkfall Unholy Wars θα κυκλοφορήσει αυτή την Τετάρτη -δηλαδή στις 12/12/12- κι αναμένεται να είναι το πιο...καυτό παιχνίδι του μήνα! Κάντε Like στην επίσημη σελίδα του στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα του πολυαναμενόμενου ελληνικού MMORPG.

Keywords
Τυχαία Θέματα