Destiny: Νέο Βίντεο

Δύο καινούρια dev diaries για τις co-op αποστολές, τον εξοπλισμό και το loot. [UPDATE 3]

Το Destiny είναι ένα online First-Person Shooter με στοιχεία RPG, το οποίο αναπτύσσεται από την Bungie, δημιουργό της επιτυχημένης σειράς Halo, σε συνεργασία με την Activision.

Η ανακοίνωση του τίτλου έγινε τον Μάιο του 2012, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες έγιναν διαθέσιμες στο κοινό πριν από ένα μήνα.

Στο GDC (Game Developers Conference) στο Σαν Φρανσίσκο, η Bungie παρουσίασε ένα βίντεο σχετικά με την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό του Destiny. Επίσης αποκάλυψε τα πρώτα σχέδια και τα animation στα μοντέλα των χαρακτήρων. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

{youtube}xKOY8zJx2Q4|500|300{/youtube}

Το Destiny θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360, και PS4. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η Activision έχει δηλώσει ότι δεν αναμένεται να είναι μέσα στο 2013.

[UPDATE 11/6/2013] Στην press conference της Sony για την φετινή E3 είδαμε και το πρώτο -εκτενές- gameplay βίντεο από το αναμενόμενο Destiny. Τα γραφικά του παιχνιδιού φάνηκαν εντυπωσιακά, με μεγάλο επίπεδο λεπτομέρειας και την εναλλαγή ενός μελλοντικού αχανούς ερημικού περιβάλλοντος με ευφάνταστους και πιο κλειστούς σκοτεινούς χώρους. Το gameplay φάνηκε κλασικό για το είδος, καθώς θα έχουμε όπως φαίνεται ένα class-based FPS με ομαδικό multiplayer και δυναμικό gunplay.

{youtube}cXTXPe7JIUk|500|300{/youtube}

Η Bungie φάνηκε πως έδωσε έναν πρώτο χρονικό προσδιορισμό για την νέα κυκλοφορία της που τοποθετείται το 2014, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες. To Destiny θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 4 και Xbox 360.

[UPDATE 29/4/14] Ένα νέο βίντεο διάρκειας επτά λεπτών από την πολυαναμενόμενη νέα δημιουργία της Bungie, το Destiny, δόθηκε στην δημοσιότητα. Σε αυτό μπορείτε να δείτε το Strike, ένα co-op σενάριο στο οποίο μια ομάδα αναλαμβάνει να κατατροπώσει μια ομάδα εχθρικών εξωγήινων.

Το βίντεο ακολουθεί την δράση μέσα από τα μάτια των τριών παικτών καθώς εισέρχονται στο άντρο House of Devils, ενώ στο τέλος του μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την beta. Δείτε το συγκεκριμένο τρείλερ παρακάτω:

{youtube}bztLKDdw-Oo|500|300{/youtube}

[UPDATE 3: 5/5/14] H Bungie μέσα από δύο νέα βίντεο μιλάει για τις co-op αποστολές, τα όπλα και τα armor, με τα οποία θα μπορείτε να εξοπλίσετε τους χαρακτήρες σας. Όσον αφορά το συνεργατικό παιχνίδι, θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε co-op missions μαζί με δύο ακόμα φίλους σας και να έρθετε αντιμέτωποι με εχθρούς και τελικά με το boss της πίστας, το οποίο θα σας ανταμείψει με loot.

{youtube}jlA0iwGlOE0|500|300{/youtube}

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία όπλων, τα οποία χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και κάθε μια από αυτές θα διαθέτει διαφορετικού τύπου weapons για να επιλέξετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο. Για παράδειγμα, στα Primary θα βρείτε μεταξύ άλλων automatic rifles, burst-fire pulse rifles και single-shot carbines. Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτή των Special Weapons, όπου συναντάμε τα sniper rifles και τις καραμπίνες, ενώ τέλος υπάρχουν τα Heavy Weapons όπως τα rocket launchers και τα machineguns.

Οι Armors θα βελτιώνουν την άμυνά σας και τα στατιστικά του χαρακτήρα σας. Όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση, θα υπάρχουν τόσο φουτουριστικά σχέδια που θα σας κάνουν να μοιάζετε με space marine, όσο και retro αισθητικής από την δεκαετία του '60. Εκτός μάχης θα μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κοινό hub, το Tower, όπου θα μπορείτε να... κάνετε επίδειξη της εμφάνισής σας, να κάνετε decode τα αντικείμενα που lootάρατε ή να αγοράσετε items από διάφορα shops.

{youtube}ScMP3hYffHU|500|300{/youtube}

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το Destiny πατώντας εδώ.

Το Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 για PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα