Draw Slasher για το PS Vita

Η ιστορία του Hanzo συνεχίζεται.

H Mass Creation ανακοίνωσε ότι αυτόν τον μήνα ο γνωστός της τίτλος, Draw Slasher, θα κυκλοφορήσει και στο PS Vita. Το Draw Slasher κυκλοφόρησε το 2009 για iOS και στην συνέχεια για Android. Τώρα η εταιρία θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους gamers να δοκιμάσουν τις δυνατότητες

τους στο να κόβουν φέτες τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας μόνο την οθόνη αφής.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Hanzo και προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του την οποία έχουν απαγάγει οι Pirate Monkey Zombies. Η κάμερα είναι Third-person και όχι πρώτου προσώπου όπως έχουμε δει σε άλλα slashing games. Θα μπορείτε να μετακινείστε πατώντας πάνω στο μέρος στο οποίο θέλετε να πάτε ενώ για να χτυπήσετε τους εχθρούς θα πρέπει να κάνετε την γνωστή κίνηση swipe, δηλαδή να σύρετε το δάχτυλο σαν να σκουπίζετε την οθόνη. Δείτε το πρώτο τρέιλερ που αναρτήθηκε:

{youtube}0B_6uQ0efOc|400|300{/youtube}

Λέγεται ότι το Draw Slasher στην φορητή κονσόλα της Sony θα είναι δύο φορές μεγαλύτερο σε έκταση από ότι στις άλλες εκδόσεις του. Τα modes που θα περιλαμβάνει είναι: Story, Endless Arcade και Challenges. Το Story είναι αυτό στο οποίο θα μπορείτε να δείτε την ιστορία του Hanzo ενώ στο Challenges θα μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας καθώς το mode θα περιλαμβλανει πιο δύσκολες mini αποστολές. Το Endless Arcade Mode χωρίζεται σε Survival, στο οποίο θα πρέπει με μόνο μια μπάρα ζωής να σκοτώσετε όσο δυνατόν περισσότερους αντιπάλους γίνεται και σε Gatekeeper Mode όπου πρέπει να εμποδίσετε τους Pirate Monkey Zombies από το να μπουν στο χωριό σας.

Το Draw Slasher θα κυκλοφορήσει για το PS Vita στις 24 Απριλίου και θα έχει κόστος 4.99 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα