FIFA 13 patch update

Διορθώνονται τα προβλήματα του Ultimate Team.

Όσοι από εσάς παίζετε στο Ultimate Team του FIFA 13 σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει προβλήματα στiw watch lists και στα Trades. Αν επιχειρήσετε για παράδειγμα να αγοράσετε έναν παίκτη και να τον στείλετε στο Club

αντί για την ομάδα σας, τότε ο παίκτης αυτός ενδέχεται αργότερα...να εξαφανιστεί!

Σύμφωνα με το επίσημο forum της EA, σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν διαδικασίες συντήρησης με σκοπό να διορθωθούν τα προβλήματα αυτά. Σήμερα οι servers θα βρίσκονται offline για μερικές ώρες και η προσοχή της EA Sports θα στραφεί στην επίλυση του auction house, στα errors που εμφανίζονται στο FIFA Ultimate Team Web, καθώς και στο EA Sports Football Club, ενώ θα διορθωθούν και τα leaderboards τα οποία εμφανίζουν λανθασμένα gamertags.

Εκτός από τα παραπάνω, η EA ετοιμάζει και ένα update για το FIFA 13, το οποίο με την σειρά του θα διορθώνει διάφορα bugs που υπάρχουν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα θα διορθωθούν τα εξής:

- Σταθερότητα σύνδεσης στα Online Seasons όταν βρίσκετε έναν αντίπαλο στην Arena και στο kick-off.
- Το πάγωμα οθόνης του Career Mode όταν ξεκινάτε με ελεύθερους παίκτες.
- Πιο σταθερό Career Mode για τον παίκτη σας, όταν παραιτείστε από ομάδα ή σας αγοράζει νέος σύλλογος.
- Το πάγωμα του FIFA Ultimate Team Online Tournament στο PS3.
- Το πάγωμα στην οθόνη αποτελεσμάτων του Pro Clubs.
- Οι matchmaking ρυθμίσεις του Pro Clubs θα προβάλλουν πλέον τα επιθυμητά αποτελέσματα.
- Το πάγωμα οθόνης όταν αλλάζετε τα Hospitality Settings (πρόβλημα της έκδοσης για PC).

Πέραν των άλλων, δεν θα έχετε πλέον την δυνατότητα να χαμηλώσετε την δυσκολία σε ένα FIFA Ultimate Team Seasons match, ενώ απο το Pro Clubs αφαιρέθηκαν οι ρυθμίσεις legacy defending και passing assistance. Επίσης, η Napoli της Serie A θα έχει πλέον το επίσημο σύμβολο και τις αυθεντικές εμφανίσεις της στο FIFA Ultimate Team. Τελειώνοντας, το patch θα διορθώνει και τις αλλαγές που κάνετε στο National Squad οι οποίες δεν αντιστοιχούσαν με αυτές που εμφανίζονται μετά στην οθόνη του Manager Mode.

Ο λόγος καθυστέρησης του upgrade είναι ότι η EA Sports δεν θέλει να κλείσει τελείως τους servers της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιθυμεί δηλαδή να μπορούμε να παίζουμε κανονικά καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Η αμερικάνικη εταιρεία έχει ήδη σχέδια για μελλοντικά updates μέσα στον μήνα, των οποίων το περιεχόμενο θα μας αποκαλύψει σε λίγες μέρες. Κλείνοντας την ανακοίνωσή της μέσω του forum, δήλωσε πως το FIFA 13 έχει τον μεγαλύτερο αριθμό καθημερινών παικτών στην ιστορία της EA. Αυτό σίγουρα δικαιολογεί και τις πωλήσεις του.

Διαβάστε το review του FIFA 13 από το GameWorld, ενώ αν έχετε την έκδοση του PS3 μην ξεχάσετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας σro Clubs Seasons όπου παίζουμε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22:00!

Keywords
Τυχαία Θέματα