FIFA 14: Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ

Δύο ομάδες με άφθονους ευρωπαϊκούς τίτλους θα έχουν ειδική συνεργασία με την EA Sports. [UPDATE]

Η EA Sports έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Μπαρτσελόνα ανακοινώθηκε ως επίσημος συνεργάτης στο πολυαναμενόμενο FIFA 14 μέσα από μία συμφωνία διάρκειας τριών ετών.

Λόγω της συγκεκριμένης συνεργασίας οι developers προχώρησαν σε τρισδιάστατες σαρώσεις της εξωτερικής εμφάνισης 17 παικτών της Μπαρτσελόνα ώστε

αυτοί να εμφανίζονται ως ψηφιακά μοντέλα στο αντίστοιχο customization mode του FIFA 14. Μεταξύ αυτών φυσικά συμπεριλαμβάνονται και όλα τα μεγάλα αστέρια των Καταλανών όπως οι Χavi Hernandez, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Dani Alves, Andrés Iniesta κ.ά. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}NihLi5x9FVc|500|300{/youtube}

Επιπροσθέτως το γνωστό Camp Nou θα έχει διακεκριμένη θέση μεταξύ των υπολοίπων σταδίων ενώ στο προσεχές μέλλον η πόλη της Βαρκελώνης θα διοργανώσει και ένα τουρνουά FIFA 14. Πολλά ακόμα events θα λάβουν χώρα ώστε η συνεργασία των δύο πλευρών να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο με κυριότερο την ύπαρξη του EA SPORTS Dugout, ενός κινητού τρέιλερ το οποίο θα βρίσκεται έξω από το Camp Nou σε συγκεκριμένους αγώνες της Μπαρτσελόνα δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να παίξουν το FIFA 14.

[UPDATE] Μετά την Μπαρτσελόνα η EA Sports ανακοίνωσε και την ομάδα της Liverpool ως επίσημο συνεργάτη για το FIFA 14.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια τρία χρόνια και συνεπώς η Liverpool θα κατέχει πλέον εξέχουσα θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες του FIFA 14. Επιπλέον οι developers της εταιρείας προχώρησαν και σε τρισδιάστατο scan της εξωτερικής εμφάνισης όλων των παικτών της αγγλικής ομάδας. Ακόμη, όπως θα συμβαίνει και με τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, έτσι και η Liverpool κάθε φορά που θα παίζει στο Anfield, οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το FIFA 14 σε κάποιον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}ZBIjwU6EbOA|500|300{/youtube}

To FIFA 14 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και αργότερα για PS2, Android, iOS, Wii, PSP και PS Vita. Στις κονσόλες όγδοης γενιάς το περιμένουμε για το Xbox One τον Νοέμβριο και για το PlayStation 4 τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα pre-orders κάνοντας κλικ εδώ όπως επίσης ενημερωθείτε από το σχετικό άρθρο για όλες τις λεπτομέρειες του FIFA Ultimate Team mode.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα