GTA IV: iCEnhancer 2.1

Η νέα έκδοση του mod κάνει το παιχνίδι πιο όμορφο από ποτέ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 29/12/2011] Το iCEnhancer mod για το Grand Theft Auto IV είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς αναβάθμιζε σε μεγάλο βαθμό τα γραφικά του παιχνιδιού στην έκδοση για PC. Τώρα, ήρθε η σειρά της έκδοσης v2.0, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και θα αναβαθμίζει τα γραφικά σε δυσθεώρητα επίπεδα, κάνοντάς το πραγματικά αγνώριστο. Οι πρώτες εκδόσεις του mod, άλλαζαν απλά τον φωτισμό

και τις σκιάσεις του GTA IV, αλλά η νεότερη έκδοση θα προσθέτει πολύ περισσότερα στοιχεία. Ακόμα και οι καιρικές συνθήκες έχουν υποστεί αλλαγές, ώστε να είναι πιο ρεαλιστικές, ενώ σχεδόν όλα τα textures έχουν αντικατασταθεί με άλλα υψηλότερης ανάλυσης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τα γραφικά του GTA IV με το iCEnhancer 2.0 mod, δε θυμίζουν τίποτα από το παιχνίδι της Rockstar που κυκλοφόρησε το 2008. Τα εύσημα πρέπει να τα απονείμουμε στους modders IcE La Glace, gp65cj04, DKT70, Dpeasant3 και Boris Vorontsov, οι οποίοι δημιούργησαν μια σειρά από mods που δίνουν το αποτέλεσμα που βλέπετε. Όπως είναι φυσικό, θα χρειαστείτε έναν αρκετά δυνατό υπολογιστή, με κάρτα γραφικών τουλάχιστον 1GB, ώστε να μπορέσετε να τρέξετε το mod χωρίς πτώσεις στα frames.

Το iCEnhancer 2.0 για το Grand Theft Auto IV βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της δοκιμής. Μόλις κυκλοφορήσει η τελική του έκδοση, θα σας ενημερώσουμε για το download link, ενώ θα ανεβάσουμε και ένα guide για το ποια modifications θα χρειαστείτε και πως θα τα εγκαταστήσετε.

[UPDATE 19/7/2012] Από σήμερα κυκλοφορεί η τελευταία έκδοση του mod, το iCEnhancer 2.1. Κατεβάστε το κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα