GameWorld Easter update

Μερικές σημαντικές πληροφορίες για το GameWorld TV και τον νέο τομέα των Reviews.

Καλησπέρα σε όλους και...Χριστός Ανέστη!

Σήμερα θα ήθελα να σας ενημερώσω για μερικές σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το GameWorld TV.

Όπως γνωρίζετε κάθε Κυριακή στις 16:00 βρισκόμαστε online, παίζουμε games και ενίοτε φέρνουμε καλεσμένους. Είναι μια χαλαρή εκπομπούλα, τα αποσπάσματα της οποίας ανεβάζουμε κατά καιρούς στο κανάλι μας στο YouTube.

Εδώ λοιπόν αντιμετωπίζουμε ένα θεματάκι. Όπως ξέρετε σας χρωστάμε εκπομπές από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, πολλές εκ των οποίων είχαν σημαντικούς καλεσμένους, όπως ο Λευτέρης Ξυκομηνός απ' το Zougla.gr και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας απ' τον Sentra 103.3. Δυστυχώς λοιπόν συνέβη κάτι το αναπάντεχο και ξαφνικά τα αρχεία που έχουμε καταγράψει έως και τις 30/3 δεν ανταποκρίνονται. Ανοίγουν και εμφανίζουν μαύρο βίντεο χωρίς ήχο, σε αντίθεση με τα αρχεία από τον Απρίλιο κι έπειτα τα οποία ανοίγουν κανονικά!

Επί μία εβδομάδα έχουμε ψάξει τα πάντα. Όπως το να ανοίξουμε τα αρχεία αυτά με πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, να τα μετατρέψουμε από .mp4 σε άλλης μορφής βίντεο (όπως .avi) με το Free Studio ή το Any Video Converter, αλλά...τζίφος. Αυτά, εκεί, επιμένουν. Ειλικρινά θα ήθελα να ξερα αν το Xsplit το οποίο χρησιμοποιούμε για live recording σχετίζεται με το νόμο του Μέρφι και μας τιμωρεί. Γιατί πραγματικά έχουμε χάσει εκπομπές με καλεσμένους που είχαν μέχρι και 30 ταυτόχρονους viewers (δηλαδή τις είχαν δει συνολικά εκατοντάδες τηλεθεατές) και θα ήταν ότι πρέπει για το YouTube channel του GameWorld. Όπως και να 'χει τα αρχεία βρίσκονται μαζί μας και θα τα αποθηκεύσουμε σε περίπτωση που βρεθεί κάποια λύση. Έχουμε επικοινωνήσει μέχρι και με το τεχνικό τμήμα του Xsplit μήπως γίνει κάτι. Όπως και να 'χει θα φροντίσω να ανεβάσω τις υπόλοιπες εκπομπές το συντομότερο. Αν κάποιος γνωρίζει πάντως τι μπορεί να φταίει με τα παλιά .mp4 αρχεία (και είναι μέντορας των codecs) μπορεί να στείλει email στο [email protected].

{youtube}I9-rPeHLhlQ|400|300{/youtube}

Παρεμπιπτόντως, το παραπάνω βίντεο που ετοιμάσαμε είναι η δεύτερη έκδοση του GameWorld TV intro, μικρότερης διάρκειας (από 3:20 που ήταν το πρώτο το ρίξαμε στο 2:20).

Dourvas bros are back
Τους Doct8r τους γνωρίσατε μέσα από το GameWorld στη στήλη "Αφιερώματα" κι αργότερα από το κανάλι τους στο YouTube. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στο διάστημα που είχαν εξαφανιστεί, ναι μεν δούλευαν για το κανάλι τους και για τα αστεία βίντεο που βλέπετε, αλλά απ' την άλλη ετοίμαζαν βίντεο και για το κανάλι του GameWorld τα οποία δυστυχώς κατέβηκαν από το κανάλι μας για λόγους...πολύ "πικάντικης" σάτιρας. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό αλλά πραγματικά να είστε βέβαιοι ότι προσπαθήσαμε να τα κρατήσουμε με κάθε τρόπο. Απ' την άλλη, τα βίντεο της μόνιμης στήλης Αφιερώματα επιστρέφουν και μετά τα Grand Theft Auto, Uncharted και Metal Gear Solid, οι αδερφοί Δούρβα ετοιμάζουν αφιέρωμα στις σειρές The Elder Scrolls και Assassin's Creed!

Εκπομπές Users
Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε χάσει κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές Users οπότε αυτές τις ημέρες θα τις έχετε uploaded. Μας συγχωρείτε για την όποια καθυστέρηση. Μην ξεχάσετε φυσικά να κάνετε subscribe στο κανάλι των Users στο YouTube.

Νέα Unboxings
Επειδή μας το ζητάτε εδώ και καιρό, σας ενημερώνουμε ότι ετοιμάζουμε special unboxings από retro games! Ετοιμαστείτε να δείτε games από Amstrad, Amiga, NES, SuperNES, PC και γενικά πολλών συλλεκτικών format που αγαπήσατε! Όλα αυτά στο κανάλι του GameWorld στο YouTube. Μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe και να το κοιτάτε συχνά! Φυσικά θα συνεχίσουμε και με σύγχρονα Unboxings, ενώ ένα από αυτά θα αφορά το League of Legends. Δε λέμε περισσότερα. Απλά μείνετε συντονισμένοι!

Υπάρχει επίσης και το σκεπτικό να έχουμε retro walkthroughs σε ειδική κατηγορία "Retro". Ήδη όπως θα έχετε δει στο κανάλι μας έχουμε ολοκληρώσει την αναδιοργάνωση σε κατηγορίες ώστε να βρίσκετε τα βίντεο που θέλετε εύκολα και γρήγορα. Επίσης, μια λεπτομέρεια, έχουμε όλους τους παραπάνω υπολογιστές και τις σχετικές κονσόλες. Δεν πετάμε τίποτα! Κι αν πετάξαμε κάτι παλιότερα, τώρα το πληρώσαμε διπλό και τριπλό για να το πάρουμε πίσω! Προτείνουμε κι εσείς να κάνετε το ίδιο, για να μη βρεθείτε κάποια μέρα να νοσταλγήσετε τα παλιά...με μεγαλύτερο κόστος απ' ότι είχατε υπολογίσει!

Reviews
Ο σχεδιασμός του νέου τομέα των Reviews έχει ολοκληρωθεί. Το μόνο που μένει είναι η υλοποίησή του. Ακριβώς επειδή θα χρειαστούμε λίγους μήνες μέχρι να μαζέψουμε το απαραίτητο μπάτζετ, υπολογίσουμε ότι το release date θα είναι μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Αυτό που σκοπεύουμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, με έναν οποιοδήποτε κίνδυνο να εκτεθούμε σε ανταγωνιστές, είναι το να ζητήσουμε χρηματοδότηση μέσω Kickstarter ή Indiegogo (μιλάμε φυσικά για πολύ μικρό ποσό). Στη δεύτερη περίπτωση, ακόμα κι αν δεν πιάσουμε τον στόχο μας, το θετικό είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων πηγαίνει στο ταμείο μας. Ακόμα κι αν δεν φτάσουμε τον στόχο στις δωρεές να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε την απαραίτητη χρηματοδότηση για να προχωρήσουμε καθώς αυτό είναι και το τελευταίο μεγάλο update του site. Community έχουμε, Blogs έχουμε, Levels χρηστών επίσης έχουμε, από εκεί και πέρα οι όποιες επιπλέον αλλαγές θα αφορούν μικρότερα updates. Τυπικά το μόνο που λείπει είναι ένας τομέας με Reviews. Κι όπως έχουμε πει πολλές φορές αυτό που ετοιμάζουμε δεν θα το έχετε δει σε κανένα ξένο game site.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το μεγάλο update στον τομέα των Reviews ενδέχεται στο ενδιάμεσο να επαναφέρουμε το Simple-Review, δηλαδή τον παλιό τομέα με Reviews που γνωρίζατε απ' το GameWorld v2.0. Φυσικά γνωρίζουμε ότι στα παλιά reviews υπάρχουν αρκετές εικόνες που απουσιάζουν, κάτι που θα διορθωθεί με το μεγάλο update μέσα στο καλοκαίρι, καθώς θέλει πολύ χρόνο από όλους μας.

Αλλαγές στα subforums
Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μια σημαντική αλλαγή στα subforums του GameWorld Forum για την οποία θα ενημερωθείτε απ' την κεντρική σελίδα.

Αντί επιλόγου
Αυτά προς το παρόν. Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να βάλουμε τα...κεφάλια μέσα γιατί σε λίγες ώρες πιάνουμε και πάλι δουλειά! Θυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τον πρώτο διαγωνισμό από το FiguresWorld που όλοι περιμένετε.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα