Gog.com: Προσφορές -60%

Games της Square Enix σε χαμηλές τιμές.

Όπως συμβαίνει στο τέλος κάθε εβδομάδας, το gog.com προχωρά γι' ακόμα μία φορά στην πώληση games σε ψηφιακή μορφή, με σημαντική μείωση στην αρχική τιμή τους.

Στο σύνολό τους, οι τίτλοι που διατίθενται από το site είναι συμβατοί με τα νεότερα

λειτουργικά συστήματα της Microsoft και πολύ συχνά συνοδεύονται από καλούδια όπως soundtracks, wallpapers, manuals κ.α. Η τωρινή προσφορά αφορά σε παιχνίδια τα δικαιώματα των οποίων έχει η Square Enix και η τιμή τους ξεκινά από €1.85. Ας σημειωθεί εδώ ότι το 2009, η εταιρεία εξαγόρασε την Eidos Interactive, τον publisher που έχει συνδέσει το όνομά του με τις σειρές Tomb Raider, Legacy of Kain, Thief και Hitman.

Ρίξτε μία ματιά στη λίστα των μεμονωμένων παιχνιδιών και πακέτων που ακολουθεί και περάστε από τη σχετική σελίδα του site για να δείτε τιμές (σε δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών) και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες:
Thief Gold
Thief 2: The Metal Age
Thief 3: Deadly Shadows
Conflict: Desert Storm
Deus Ex GOTY Edition
Deus Ex 2: Invisible War
Hitman: Codename 47
Hitman 2: Silent Assassin
Anachronox
Legacy of Kain: Soul Reaver
Legacy of Kain: Soul Reaver 2
Tomb Raider 1+2+3
Tomb Raider: The Last Revelation + Chronicles
Tomb Raider: The Angel of Darkness
Pandemonium!
Legacy of Kain: Defiance

Η έκπτωση 60% θα ισχύσει μέχρι τις 7 το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου. Μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά των games της επιλογής σας από την παραπάνω λίστα ή ακόμη και του πλήρους πακέτου, αυτού του promo από το gog.com, πληρώνοντας €40.71 με πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal.

Keywords
Τυχαία Θέματα