Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition Unboxing

Σας αποκαλύπτουμε την Digital Deluxe έκδοση του Guild Wars 2.

Το Guild Wars 2 είναι πλέον γεγονός καθώς κυκλοφορεί από χθές σε Ευρώπη και Αμερική.

Η ArenaNet μας έδωσε αρκετές φορές την δυνατότητα να δοκιμάσουμε το παιχνίδι μέσα από ανοιχτές beta και όσοι την χάσατε μπορείτε να διαβάσετε το preview μας για να πάρετε μια γεύση. Τώρα πια δεν είναι ανάγκη να περιμένετε άλλο γιατί το μη-συνδρομητικό MMORPG

κατέφθασε στην πόρτα σας.

Unboxing Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition
Η συσκευασία της Digital Deluxe Edition είναι άσπρη, απλή και οι γραμματοσειρές του Guild Wars 2 είναι βαμένες...στο χρώμα του αίματος. Στο άνοιγμά της είδαμε από την μέσα πλευρά ένα πολύ ωραίο artwork ενώ το κουτί θυμίζει κατά μία έννοια...κουτί πίτσας (το απαραίτητο φαγητό κάθε MMO gamer).

Μέσα υπάρχει ένα βιβλιαράκι γεμάτο με artwork και πληροφορίες για το παιχνίδι, ενώ στην πρώτη σελίδα του βιβλίου βρίσκονται όλες οι υπογραφές της ομάδας που το δημιούργησε. Επιπλέον, στην συλλεκτική αυτή έκδοση θα βρείτε δύο λεπτά φύλλα. Το ένα είναι μίνι αφίσα ενώ το άλλο αναλύει με χιουμοριστικό τρόπο τα καλά του gaming.

{youtube}jXZwhJSQIxw|400|300{/youtube}

Κάτω από το βιβλιαράκι βρίσκεται επιτέλους η καρδιά του κουτιού, τα δύο install discs που περιλαμβάνουν το παιχνίδι. Είναι καλά κρυμμένα μέσα σε άσπρα κουτιά, ολόιδια με την συσκευασία του παιχνιδιού. Δίπλα όμως έχουμε κάτι αρκετά ενδιαφέρον και πρωτότυπο, μία τετράγωνη πλάκα usb γεμάτη με υλικό από το παιχνίδι. Αναλυτικότερα περιλαμβάνει μια γκάμα από artwork, βίντεο, βιογραφικά, φωτογραφίες των δημιουργών και διάφορες άλλες λεπτομέρειες. Αρκετά ενδιαφέρον ίσως βρείτε το γεγονός ότι περιλαμβάνει 300 dpi PSD φωτογραφίες, τόσο υψηλής ευκρίνειας, που άνετα γίνονται γιγαντοαφίσες!

Συμπεράσματα
Το Guild Wars 2 είναι διαθέσιμο σε τρείς εκδόσεις και η καθεμιά έχει διαφορετική τιμή. H απλή έκδοση ξεκινάει από τα 55€, η Digital Deluxe από τα 75€ και η Collector's από τα 115€. Οι τιμές είναι υψηλές αλλά εφόσον πρόκειται για ένα μη συνδρομητικό MMORPG που δεν απαιτεί περαιτέρω έξοδα, τότε με μια δεύτερη σκέψη ακούγονται λογικές. Παρόλα αυτά, η Deluxe Edition δεν έχει μεγάλη διαφορά από το σκέτο παιχνίδι, οπότε ειδικά για τους λάτρεις του Guild Wars και του artwork ίσως αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα