Hunt: Horrors of the Gilded Age

Από τους δημιουργούς του Darksiders.

Η Crytek ανακοίνωσε το Hunt: Horrors of the Gilded Age ένα Action τρίτου προσώπου με Co-op το οποίο θα μας εμφανιστεί σίγουρα για PC αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε τις κονσόλες στις οποίες θα κυκλοφορήσει. Θα λαμβάνει χώρα περίπου στα τέλη του 19ου αιώνα και θα καλείστε να αντιμετωπίσετε φρικτά τέρατα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το ατμοσφαιρικό τρέιλερ

{youtube}Xt1n5ZkZReQ|500|300{/youtube}

Στο Hunt ο ρόλος σας θα είναι αυτός του

κυνηγού που παλεύει με τέρατα βγαλμένα από τους μύθους και τη λαογραφία. Η Crytek ανακοίνωσε επίσης ότι θα υπάρχει και ένα σύστημα παραγωγής περιεχομένου το οποίο δεν θα σας επιτρέψει να συναντήσετε το ίδιο περιβάλλον ή το ίδιο τέρας δύο φορές. Όπως αναφέρει και μια μικρή περιγραφή «Καθώς οι εκπλήξεις θα έρχονται γρήγορα, ο τρόμος του να γνωρίζεις ότι μια μάχη με boss μπορεί να περιμένει στην γωνία, θα κρατήσει ψηλά τους παλμούς όλων των παικτών».

Τέλος, η μάχη με τα bosses θα χρειαστεί πολύ σωστή συνεργασία από εσάς αλλά και από τους άλλους κυνηγούς στην προσπάθειά σας να νικήσετε μερικά από τα πιο τρομακτικά τέρατα. Το Hunt: Horrors of the Gilded Age θα ξεκινήσει με μια closed beta για το PC. Μπορείτε να κάνετε apply για έναν κωδικό beta στο επίσημο site του Hunt.

Συζητήστε περισσότερα στο Action forum του GameWorld. Δείτε επίσης και την CryEngine, τη μηχανή γραφικών της Crytek.

Keywords
Τυχαία Θέματα