Indie games στο PlayStation Store

"Κάντο όπως το Xbox 360".

Η Sony ανακοίνωσε ότι στο PlayStation Store προστίθεται ένα νέο μενού το οποίο θα περιλαμβάνει indie games! Παρόμοια πρωτοβουλία έχει αναλάβει εδώ και χρόνια η Microsoft με το Xbox Live

Arcade του Xbox 360.

Το μέρος αυτό θα φιλοξενεί στο εξής video games από indie developers, δηλαδή ανεξάρτητες προγραμματιστικές εταιρείες που δεν δουλεύουν για κάποιο μεγάλο publisher και πωλούν τα games τους online. Η αρχή γίνεται με το Retro City Rampage του developer Brian Provinciano της Vlank Entertainment, το οποίο θα διατίθεται με 50% έκπτωση. Το δημιούργημά του είναι ένα Action-Adventure με open world στοιχεία που μέχρι σήμερα έχει 200.000 downloads.

Στις υπόλοιπες κυκλοφορίες, συναντάμε το 2D Platform/Beat 'Em Up Guacamelee! του Graham Smith (της Drinkbox Studios) και το Zombie Tycoon 2: Brainhov's Revenge του Luis Patalano (Frima Studio). Πρόκειται για ένα πρόσφατο strategy για το PS Vita.

Μετά από τα free-to-play games, όπως τα DC Universe, Free Realms και Dust 514 η Sony τώρα προσφέρει φθηνά games, ανοίγοντας την πόρτα σε ανεξάρτητους developers.

Keywords
Τυχαία Θέματα