LG Optimus G

Το δυνατότερο κινητό της αγοράς!

Μια ημέρα νωρίτερα από ότι το περιμέναμε, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε το νέο υπερόπλο της LG. Το LG Optimus G θα αποτελέσει τη δύναμη πυρός τη κορεάτικης εταιρείας, αφού ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους περισσότερους τομείς. Μοναδικό αγκάθι όπως φαίνεται θα είναι η τιμή του.

Το LG Optimus G παρουσιάστηκε στην Κορέα με κάθε επισημότητα, φέρνοντας μαζί μια νέα

εποχή στην αγορά του Android. Είναι η πρώτη συσκευή που ενσωματώνει τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή στα 1.5GHz, η μνήμη RAM του φτάνει τα 2GB και η κάμερα στο πίσω μέρος τα 13 megapixels.

Αν περιμένατε κάποιο τεράστιο κινητό να τα ενσωματώνει όλα αυτά, θα πρέπει να ξέρετε ότι το LG Optimus G είναι πολύ λεπτό, με πάχος στα 8.45 χιλιοστά. Το δε βάρος του κρίνεται κανονικό (145 γραμμάρια), για ένα κινητό με διάσταση οθόνης 4.7 ιντσών. Τα πρώτα σχόλια για το συνολικό μέγεθος είναι εξαιρετικά, κάτι που ήταν πρωταρχικός στόχος της LG, με την χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών στην οθόνη και την μπαταρία.


Όπως ανακοίνωσε η LG, η συσκευή ενσωματώνει μια σειρά από νέες σημαντικές λειτουργίες στο λογισμικό της, οι οποίες είναι οι εξής:
- QSlide Function που επιτρέπει τον διαχωρισμό της οθόνης σε δύο μέρη, για προβολή δύο εφαρμογών ταυτόχρονα!
- Live Zooming το οποίο δίνει τη δυνατότητα για ζωντανό zoom στο βίντεο που παρακολουθείτε, ως και πέντε φόρες.
- Dual Screen Dual Play που επιτρέπει όχι απλά την προβολή περιεχομένου σε εξωτερική οθόνη/τηλεόραση, αλλά την προβολή διαφορετικού περιεχομένου/εφαρμογής στην οθόνη του κινητού και στην εξωτερική οθόνη.
- QuickMemo για σημειώσεις, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εμφανιζόμενο σε ένα δεύτερο ημι-διάφανο layer, ώστε αφού για παράδειγμα σημειώσατε ένα τηλέφωνο, να μπορείτε να το βλέπετε στην οθόνη ενώ χρησιμοποιείτε άλλη εφαρμογή για να το καλέσετε.
- Screen Zooming για zoom στη μουσική, τα emails, τα μηνύματα και τις φωτογραφίες. Επίσης, επιτρέπει την αλλαγή γραμματοσειράς και του layout της οθόνης.
- Application Link το οποίο κάνει μια σειρά από ενέργειες αφού χτυπήσει το ξυπνητήρι.
- Icon Personalizer που επιτρέπει την αλλαγή των εικονιδίων και την προσθήκη εικόνων σε αυτά.

Προσθήκες υπήρξαν και στην κάμερα, με λειτουργίες όπως:
- Time Catch Shot που σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη φωτογραφία.
- Cheese Shutter το οποίο φωτογραφίζει απλά "ακούγοντας" τις λέξεις Cheese, Smile ή Kimchi.
- Smart Shutter που αντιλαμβάνεται την κίνηση των αντικειμένων ή του χεριού σας και προσαρμόζει την ταχύτητα της λήψης για πιο σταθερά αποτελέσματα.
- Low Light Shot Noise Reduction για τη μείωση του θορύβου σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Αν ψάχνετε κάτι που λείπει από το κινητό, αυτό είναι η υποδοχή για κάρτες micro SD και η ασύρματη φόρτιση. Δυστυχώς κανένα από τα δύο χαρακτηριστικά δεν μπόρεσαν να προστεθούν για λόγους μείωσης του μεγέθους.

Το LG Optimus G θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδ

Keywords
Τυχαία Θέματα