League of Legends: Elise Guide

Η βασίλισσα αράχνη.

Το League of Legends προσθέτει ολοένα και πιο ενδιαφέροντες champions, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται φυσικά και γυναικείοι χαρακτήρες. Η πιο πρόσφατη champion που ήρθε να γεμίσει το ρόστερ είναι μια επικίνδυνη γυναίκα, η Elise. "Γυναίκα αράχνη", "Μαύρη χήρα", "Spiderwoman", όπως και να την πει κανείς το παρουσιαστικό της θυμίζει...αραχνοειδές.

Η Elise ως ιέρεια της θεάς αράχνης, κρυβόταν στο σκοτάδι μαζί με τους ακόλουθούς της κάνοντας τελετουργίες.

Μια ημέρα, κατά την περίοδο όπου ήταν άνθρωπος, όταν αποφάσισε να κάνει ένα προσκύνημα στον ναό της Θεάς, μαζί με ορισμένους ακολούθους, κάτι κακό της συνέβη. Άρχισε να μεταμορφώνεται και βγήκαν από την πλάτη της πόδια αράχνης. Τότε, μια μεγάλη αράχνη βγήκε και έφαγε τους ακόλουθους, αφήνοντας μόνο λίγους εκλεκτούς, τους οποίους η Elise πήρε υπό την προστασία της.

Οι ικανότητές της
Η Elise έχει το Ultimate skill της διαθέσιμο από το πρώτο level. Μπορεί δηλαδή να πάρει την μορφή της αράχνης από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Τα skills της είναι βολικά γιατί δεν χαλάνε πολύ mana, παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν άσκοπα. Το θετικό της Elise είναι ότι να μην έχει κάποιο CC skill (Crowd Controll Skill) αλλά μπορεί να ξεφύγει χρησιμοποιώντας το τρίτο skill της, όπως επίσης να εκμεταλλευτεί το χαμηλό health του αντιπάλου, να αλλάξει σε μορφή αράχνης και από το πρώτο της κιόλας skill να έχει εύκολα kills που θα την ανταμείψουν με πλεονέκτημα στη μάχη.

Με την ανθρώπινη μορφή διαθέτει τα εξής:
Spider Swarm (Σμήνος Αραχνών)-Passive Skill-: Όταν τα ξόρκια της Elise χτυπούν έναν εχθρό, δημιουργείται μια αράχνη.
Neurotoxin (Νευροτοξίνη): Η Elise χτυπάει έναν στόχο αναλόγως με το πόσο υψηλή είναι η ζωή του.
Volatile Spiderling (Ασταθές Αραχνίδιο): Eλευθερώνει μια αράχνη η οποία εκρήγνυται όταν πλησιάζει σε εχθρό.
Cocoon (Κουκούλι): Πετάει έναν ιστό που ακινητοποιεί τον πρώτο στόχο που θα πετύχει.
Spider Form (Μορφή Αράχνης): Μεταμορφώνεται σε μια τεράστια αράχνη και αποκτά παραπάνω ισχύ ικανότητας, ταχύτητα κίνησης, θωράκιση και αντίσταση μαγείας.

Με την μορφή αράχνης διαθέτει τα εξής:
Venomous Bite (Δηλητηριώδες Δάγκωμα): Η Elise πετάγεται πάνω σε έναν εχθρό προκαλώντας ζημιά μαγείας ανάλογα με το πόσο χαμηλή είναι η ζωή του αντιπάλου και επιπλέον μειώνει την ταχύτητα κίνησης του στόχου.
Skittering Frenzy (Αραχνο-αμόκ): Η Elise και οι αράχνες της αποκτούν παραπάνω ταχύτητα κίνησης και θεραπεύονται.
Rappel (Ραπέλ): Η Elise και οι αράχνες πετάγονται στον αέρα και πέφτουν πάνω στον στόχο. Αν η Elise στοχεύσει το Rappel στο έδαφος, τότε πετάγεται στον αέρα για δύο δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να την στοχεύσει κανείς.

Για να παίξει κανείς με την Elise αποτελεσματικά πρέπει να την συνηθίσει. Η σωστή εναλλαγή ανάμεσα στην ανθρώπινη μορφή και την μορφή αράχνης μπορεί να κάνει την διαφορά και αυτό φαίνεται. Είναι μια champion φτιαγμένη για να ταιριάζει σε όλους τους ρόλους και δεν ειδικεύεται ιδιαίτερα σε κά

Keywords
Τυχαία Θέματα