Mass Effect movie: Νέος σεναριογράφος

Ο Morgan Davis Foehl αναλαμβάνει την ταινία Mass Effect

H Legendary Entertainment συνεχίζει να δουλεύει πάνω στην ταινία Mass Effect, αυτή τη φορά με νέο σεναριογράφο.

Ο νέος σεναριογράφος ονομάζεται Morgan Davis Foehl και περιέργως κανένα απ' τα σενάρια που έχει γράψει μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να γίνει ταινία. Το μόνο καλλιτεχνικό του επίτευγμα ήταν το script της ταινίας

Whatever Gets You Through the Night, η οποία μπήκε στην Hollywood 2009 Black List, μια λίστα με τα καλύτερα σενάρια που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ. Παρόλα αυτά, αναγνωρίστηκε ως συνεργάτης στις ταινίες I Now Pronounce You Chuck & Larry και Click, του Adam Sandler.

Ο Foehl άρεσε στους παραγωγούς εφόσον διαπίστωσαν ότι όχι μόνο είναι μεγάλος οπαδός των σειρών επιστημονικής φαντασίας αλλά και γιατί παρατήρησαν ότι τα σενάρια που είχε γράψει για ταινίες δράσης είχαν μια έντονη κλίση προς την κατασκοπεία. 'Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Crosshair, μια μεταφορά του Top Cow comic που σχεδίαζε η Mandeville για το Summit Film Festival.

Προηγουμένως, το σενάριο της ταινίας το είχε αναλάβει ο Mark Protosevich ο οποίος έγραψε τα σενάρια δύο επιτυχημένων ταινιών, του Thor και του I Am Legend. Η ταινία παράγεται από τους Thomas Tull, Jon Jashni, Ari Arad και τον πατέρα του, Avi Arad, ο οποίος είναι δημιουργός της Marvel Studios. Ο επικεφαλής παραγωγής του Mass Effect Casey Hudson, θα είναι αντίστοιχα και ο επικεφαλής παραγωγής της ταινίας σε συνεργασία με τους συνιδρυτές της BioWare Ray Muzyka και Greg Zeschuk.

Διαβάστε το review του Mass Effect 3 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα