Nintendo Extra Magazine

Το νέο ψηφιακό περιοδικό της Nintendo μόλις κυκλοφόρησε.

Το πρώτο τεύχος του Nintendo Extra, του ψηφιακού περιοδικού της ιαπωνικής εταιρείας ανέβηκε σήμερα, ένα μήνα μετά το κλείσιμο του official Nintendo magazine.

Το ψηφιακό περιοδικό θα στοχεύει κυρίως σε ένα πιο νεανικό

κοινό, ενώ ένα από τα κύρια περιεχόμενά του είναι ένας οδηγός για αρχάριους σχετικά με τη σειρά Zelda, γραμμένος από τον ίδιο τον παραγωγό της σειράς, Eiji Aonuma. Στα περιεχόμενα του πρώτου τεύχους συναντάμε άρθρα για τους δυνατότερους τίτλους της Nintendo όπως το Super Smash Bros για το 3DS και τα νέα Pokemon games, ενώ μέσα θα βρείτε ένα comic του Captain Toad, tips για το Mario Kart 8 καθώς επίσης και βίντεο και machinimas. Οι φίλοι του Mario θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε επίσης ένα επεισόδιο του The Cat Mario Show.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάθε πότε θα κυκλοφορεί νέο τεύχος, παρόλα αυτά η Nintendo δήλωσε ότι θα συνεχίσει την απευθείας επικοινωνία με τους θαυμαστές της και μέσω των Nintendo Direct, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των public events.

Θυμίζουμε ότι η Nintendo διοργανώνει το μεγάλο της event για το 2014 στην Ελλάδα στο The Mall Athens, όπου το GameWorld παραβρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο. Οι συντάκτες του GameWorld θα βρίσκονται ξανά στο event το Σάββατο 15 Νοεμβρίου για να παίξουμε μαζί σας διάφορα games της Nintendo στα Wii U και 3DS, όπου θα μπορείτε επίσης να κερδίσετε κονσόλες, να πάρετε μέρος σε κληρώσεις για games και να δηλώσετε συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις των Wii U και 3DS και συζητήστε τις στο Nintendo forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα