O Alex Hutchinson μιλάει για το Assassin's Creed 3

Όλες οι λεπτομέρειες για το "βαρύ πυροβολικό" της Ubisoft!

Το Assassin's Creed 3 είναι προ των πυλών. Με μόλις μία ημέρα να απομένει από την επίσημη κυκλοφορία του, το GameWorld μίλησε με τον Alex Hutchinson, Creative Director του παιχνιδιού, και τον Damien Kieken, Game Director της Annecy Studios για το multiplayer mode, προκειμένου να μάθει όλα τα ζουμερά στοιχεία για το Campaign και το Multiplayer mode αντίστοιχα.

Όπως

σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο GameWorld με όλα τα μέχρι τώρα σχετικά άρθρα, το Assassin's Creed 3 θα σας βάζει για άλλη μια φορά στο ρόλο του Desmond, ο οποίος μέσω του Animus θα μεταφέρεται στην ψυχή του Connor Kenway, ο οποίος έζησε στην περίοδο του πολέμου της Αμερικανικής Επανάστασης, από την πλευρά των Βρετανών (οι οποίοι ως γνωστών ηττήθηκαν στον πόλεμο). Τα στοιχεία που μας έδωσαν οι δύο παραγωγοί του παιχνιδιού (σε ερωτήσεις που έστειλε η υπογράφουσα και ο Βασίλης Βασιλός) είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά και με την προσθήκη των όσων έχουμε δει απ' το review code που έχουμε ήδη στα χέρια μας, το νέο επίτευγμα της Ubisoft αναμένεται να είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια δράσης της φετινής χρονιάς!

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη με τα όσα είχαν να μας πουν οι δύο επικεφαλείς του Assassin's Creed 3.

GameWorld: Γιατί επιλέξατε την περίοδο του Πολέμου της Αμερικανικής Επανάστασης κι όχι κάποια άλλη; Θα μπορούσε για παράδειγμα το σενάριό σας να λαμβάνει χώρα στο μέλλον.
Alex Hutchinson: Πάντα ψάχνουμε για νέα μέρη και περιόδους τα οποία θα εντάξουμε στο παιχνίδι μας. Δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε μέρη τα οποία έχουν εξερευνηθεί από άλλα games. Παρότι η Αμερική είναι ένα γνώριμο μέρος, η χώρα εκείνης της περιόδου ήταν διαφορετική. Ο κόσμος θα αναγνωρίσει κάποια ορόσημα της Αμερικής, αλλά η Βοστώνη και η Νέα Υόρκη του 18ου αιώνα δεν έχουν εξερευνηθεί στα games, οπότε το σκηνικό θα είναι συναρπαστικό.

Η ιστορία καλύπτει 30 χρόνια, απ' το 1753 έως το 1783. Ξεκινάει πριν από την έναρξη της επανάστασης και προχωράει στα σημαντικά γεγονότα που ακολούθησαν μέχρι την παράδοση των Βρετανών. Είχαμε την ευκαιρία να συμπεριλάβουμε στην έκδοση αυτή περισσότερα ιστορικά γεγονότα από ποτέ, με τον παίκτη να επισκέπτεται το Valley Forge και να εμπλέκεται σε σημαντικές μάχες, όπως το Bunker Hill ή την επέλαση του Paul Revere.

GW: Κάποιοι fans δεν έχουν ενθουσιαστεί με την αλλαγή του πρωταγωνιστή. Πιστεύετε ότι θα αγαπήσουν τον Connor όσο τον Ezio και τον Altair;
AH: Ο Connor είναι ένας νέος δολοφόνος που θα έχει δράση την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ενώ ο Altair είχε έναν ρόλο λόγω καθήκοντος κι ο Ezio λόγω εκδίκησης, ο Connor θα είναι ένας πιο ευγενής χαρακτήρας. Πολεμάει την αδικία όποτε την βλέπει μπροστά του κι έχει πολύ ξεκάθαρη αντίληψη του σωστού και του λάθος, κάτι που τον οδηγεί στο να υπερασπίζεται τους ανθρώπους του, να μπαίνει στην ομάδα των δολοφόνων και εν τέλει να εμπλέκεται στην Αμερικανική Επανάσταση.

Watch YouTube video

GW: Σχεδιάζετε να σταματήσετε τον ρόλο

Keywords
Τυχαία Θέματα