PS4: PS1-themed έκδοση

Συλλεκτική κονσόλα για την 20η επέτειο της κυκλοφορίας του PlayStation.

Η Sony ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει μια συλλεκτική έκδοση του PS4 στα “χρώματα” του πρώτου PlayStation.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας συνολικά θα διατεθούν μόλις 12.300 κονσόλες, οι οποίες μάλιστα θα φέρουν την σχετική αρίθμηση

στο κάτω μέρος τους. Η -άκρως- συλλεκτική αυτή έκδοση του PS4 παρουσιάστηκε στα πλαίσια του PlayStation Awards 2014 event, το οποίο έλαβε χώρα στα πλαίσια της 20ης επετείου από την κυκλοφορία του PS1. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο δεκαετίες η Sony έκανε ένα άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο στην βιομηχανία των video games, αφού το PS1 ξεπέρασε σε πωλήσεις τόσο Saturn της Sega, όσο και το Nintendo 64.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=gDLJ6S-Br0E

Το συλλεκτικό bundle της κονσόλας θα γίνει διαθέσιμο προς προπαραγγελία στην Ιαπωνία και στην Αμερική στις 6 Δεκεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί το PlayStation Experience 2014 event. Τι γίνεται όμως με την Ευρωπαϊκή αγορά; Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του ευρωπαϊκού PlayStation Blog το bundle δεν θα διατεθεί μέσω την τυπικών καναλιών διανομής της εταιρείας, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι δεν πρόκειται να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Η τιμή του bundle ορίστηκε στα 499 ευρώ και αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται και η PlayStation camera. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή διάθεση αναμένονται μέσω του PS blog, οπότε μόλις υπάρξει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Εσάς πως σας φαίνεται το συλλεκτικό PS4; Σκέφτεστε να το αποκτήσετε; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα