PlayStation 4: Διαθέσιμο online το manual της κονσόλας

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Δεν θα υποστηρίζει 3D Blu-ray.

Μια online ψηφιακή έκδοση του εγχειρίδιου χρήσης του PS4 είναι διαθέσιμη από σήμερα για να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την νέα κονσόλα της Sony.

Στo manual αυτό μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την λειτουργία

της κονσόλας συμπεριλαμβανομένων του αρχικού setup, του τρόπου να κάνετε share τα βίντεο σας, του πως να κάνετε join σε ένα party και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πληροφορηθείτε πως η Sony προτείνει να φορτίζετε πλήρως το DualShock 4 τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για να το διατηρείτε πλήρως λειτουργικό, ή ότι μια εικόνα αναμονής θα εμφανίζεται όταν αλλάζετε από την οθόνη του παιχνιδιού στην οθόνη των settings στη διάρκεια μιας μετάδοσης.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το κείμενο, η κονσόλα δεν θα υποστηρίζει 3D Blu-ray καθώς και ορισμένους re-writable 2D Blu-ray δίσκους. Η έλλειψη της δυνατότητας να δείτε μία ταινία 3D είναι αρκετά παράδοξη για την Sony, καθώς η εταιρία στηρίζει πάντα την τεχνολογία αυτή, ενώ φυσικά μπορούσατε να παίξετε 3D Blu-ray στο PS3.

Δεν υπάρχει κάποιος προφανής τεχνικός λόγος για τον οποίο το PS4 δεν υποστηρίζει τα 3D Blu-ray, ενώ πιθανόν η δυνατότητα αυτή να προστεθεί με κάποιο patch στο μέλλον. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση σχετικά με αυτό το θέμα.
Με την κυκλοφορία της κονσόλας θα κληθείτε να εγκαταστήσετε το day-one patch για να ενεργοποιήσετε την βασική λειτουργία αναγνώρισης DVD και Blu-ray. Τα Blu-ray format που θα μπορεί να παίξει η κονσόλα θα είναι τα BD-ROM και BD-R/RE συν τα DVD format DVD-ROM, DVD-R/RW+2 και DVD+R/RW+2. Τα 3D Blu-ray format που δεν υποστηρίζονται είναι τα BD-R/RE XL και BD-RE ver.1.0.

Μπορείτε να ρίξετε και οι ίδιοι μια ματιά στο online manual μέσα από το επίσημο site της Sony.

Θυμίζουμε πως το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου στην τιμή των 400 ευρώ. Μπορείτε να ελέγχετε πάντοτε την τιμή του και τα καταστήματα που το έχουν μέσω του Bestprice.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα