PlayStation 4 με 344 ευρώ και Xbox One με 433 ευρώ

Ο Κωτσόβολος τρελάθηκε ή όντως "σκοτώνει τιμές" αν κάνετε προπαραγγελία; [UPDATE 2]

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι το PlayStation 4 θα κοστίζει 399 ευρώ και το Xbox One 499 ευρώ. Φυσικά οι προτεινόμενες τιμές διαφέρουν από αυτές της λιανικής, ανάλογα με το εκάστοτε κατάστημα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα έχουμε δει μέχρι σήμερα ότι πολλοί retailers

ρίχνουν τόσο χαμηλά την τιμή πώλησης ενός video game ή μιας κονσόλας, σε σημείο που να έχουν τζίρο ελάχιστα ευρώ.

Όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης grotenfrod, ο Κωτσόβολος φαίνεται ότι πουλάει το PlayStation 4 πολύ πιο κάτω από τα 399 ευρώ. Συγκεκριμένα κάνοντας κλικ στο προφίλ του PS4 στον Κωτσόβολο θα δείτε ότι αναγράφεται η τιμή 399 ευρώ. Αν όμως κάνετε κλικ στο "Παζάρεψέ το" τότε μπορείτε να εισάγετε τιμή γύρω στα 300+ ευρώ ώσπου ο Κωτσόβολος θα σας προτείνει τελική τιμή 344 ευρώ. Όλα αυτά φυσικά μόνο αν προπαραγγείλετε την κονσόλα.

[UPDATE] Ο αναγνώστης Snikefriend παρατήρησε ακόμη ότι το Xbox One προσφέρεται στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 433 ευρώ, επίσης για όσους το κάνουν pre-order.

Άραγε ισχύουν οι τελικές τιμές που δίνει ο Κωτσόβολος αν..."το παζαρέψουμε"; Όσοι το δοκιμάσετε ενημερώστε μας.

Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 399 ευρω. Το Xbox One θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στην προτεινόμενη τιμή των 499 ευρώ. Φυσικά όσοι καίγεστε να αγοράσετε τις κονσόλες από τις πρώτες ημέρες καλό θα είναι να τις ψάξετε σε χαμηλότερη τιμή στο Bestprice.gr λίγες ημέρες πριν βγουν στην αγορά!

[UPDATE 2] Ο Κωτσόβολος απέσυρε την δυνατότητα να παζαρέψουμε τις δύο παραπάνω τιμές. Πλέον πουλάει και τις δύο κονσόλες στην προτεινόμενη τιμή τους (399 ευρώ για το PS4 και 499 ευρώ για το Xbox One). Όσοι προλάβατε προλάβατε. Αν βέβαια αποδειχθεί ότι η προσφορά τελικά δεν ίσχυε τότε καλού κακού αφήστε ένα σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα