PlayStation Home: Κλείνει τον Μάρτιο του 2015

Τίτλοι τέλους για την 3D social πλατφόρμα της Sony.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony, οι πόρτες του PlayStation Home θα κλείσουν οριστικά παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου του 2015, έπειτα από εφτά χρόνια λειτουργίας από την πρώτη του closed beta τον Αύγουστο του 2008. Θυμίζουμε ότι η υπηρεσία σταμάτησε να λαμβάνει updates στην ιαπωνική της έκδοση πέρυσι τον Αύγουστο.


Η ιαπωνική εταιρεία

δήλωσε ότι θα σταματήσει να προστίθεται νέο περιεχόμενο στις 12 Νοεμβρίου του 2014, ενώ θα μπορείτε να κατεβάσετε content έως και τις 3 Δεκεμβρίου. Το PlayStation Home είναι κατά βάση ένα τρισδιάστατο κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μαζευτείτε όλοι οι κάτοχοι PlayStation 3 και να εκθειάσετε τα avatars σας, να μιλήσετε με άλλους χρήστες, να παίξετε minigames τόσο σε singleplayer όσο και σε multiplayer περιβάλλον, να πάρετε μέρος σε διάφορα events και να παρακολουθήσετε διάφορα βίντεο μέσω του PlayStation Home TV. Σας δίνει επίσης την δυνατότητα να ντύσετε το avatar σας και να διακοσμήσετε το διαμέρισμά σας με αντικείμενα που κερδίζετε.

https://www.youtube.com/watch?v=tuOZgndEBRk


Παρόλο που η υπηρεσία διέθετε εκατομμύρια χρήστες, φαίνεται πως η Sony δε θεωρεί πως το PlayStation Home έχει μέλλον μέσω του PS4 ή δεν της αποφέρει τα απαιτούμενα έσοδα για να καλύψει το κόστος συντήρησης των servers, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να κλείσει δια παντός τις πόρτες του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του PlayStation 4 και του PlayStation 3 και συζητήστε τις στο PlayStation forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα