Project CARS

Nέο Sim Racing απ' τους δημιουργού του Shift 2: Unleashed.

Όπως όλα δείχνουν το είδος των Simulated Racing έρχεται να προσφέρει αρκετές επιλογές με την έλευση των συστημάτων νέας γενιάς. Πλέον, εκτός από τα Forza Motorsport 5, Gran Turismo 6 και DriveClub, μπαίνει στο παιχνίδι και το Project CARS από την Slightly Mad

Studios (την εταιρία που έφερε το Shift 2: Unleashed της σειράς Need for Speed).

Η φιλόδοξη ανάπτυξη του Project CARS στηρίχθηκε κυρίως στην χρηματοδότηση του κοινού καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να συλλέξει 3,75 εκατομμύρια ευρώ. Εντούτοις, η συνεισφορά του κόσμου δεν περιορίστηκε στην οικονομική βοήθεια καθώς όσοι στήριξαν χρηματικός την προσπάθεια (προσφέροντας από 10 έως 25.000 ευρώ) απέκτησαν ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του τίτλου. Άλλωστε αυτή η κοινή προσπάθεια του κόσμου και της Slightly Mad Studios φαίνεται και από τα αρχικά του CARS που σημαίνουν Community Assisted Racing Simulator, δηλαδή εξομοιωτής οδήγησης που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της κοινότητας των παιχτών (σε ελεύθερη μετάφραση).

Οι εν λόγω υποστηρικτές έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τις τελευταίες εκδόσεις του Project CARS και να προσφέρουν την γνώμη τους καθώς και σχεδιαστικές ιδέες στην Βρετανική εταιρία. Δείτε ένα τρέιλερ από το Project CARS:

{youtube}q6X2Q6xFSF4|500|300{/youtube}

Το Project CARS περιέχει, μέχρι στιγμής, 60 αυτοκίνητα και 35 πίστες ενώ οι αριθμοί αυτοί ενδέχεται να αυξηθούν σύμφωνα με την εταιρία. Αν και αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει και για τα PS3 και Xbox 360 τελικά αυτές οι εκδόσεις ακυρώθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η Slightly Mad Studios το Project CARS θα εκδοθεί το Φθινόπωρο του 2014 για PC, SteamOS, PS4, Xbox One και Wii U. Θυμηθείτε την αξία της Slightly Mad Studios διαβάζοντας το review του Shift 2: Unleashed από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα